Технології

Технології 06.07

За 2 роки дії "еРабота" 18 тис. підприємців отримали гранти на 8,5 млрд грн

Технології 26.07.2024

Інвестиційно-банківська компанія Capital Times створить фонд інвестицій у сфері технологій і здоров'я

Інвестиційно-банківська компанія Capital Times (Київ) найближчим часом має намір запустити фонд, спрямований на інвестування в компанії, що переосмислюють майбутнє технологій, здоров'я та сталого розвитку, йдеться в повідомленні Української асоціації венчурного капіталу (UVCA).

Capital Times технологія фонд інвестицій здоров\'я
Технології 24.07.2024

Tesla почне використовувати людиноподібних роботів у 2025р - Маск

Американська Tesla наступного року почне використовувати людиноподібних роботів і планує розпочати їхній випуск у більшій кількості, для інших компаній, у 2026 році, написав у соцмережі X глава автовиробника Ілон Маск.

Tesla Маск. людиноподібні роботи
Технології 23.07.2024

«Фокстрот» став дистриб'ютором Bluetti

Омніканальний ритейлер електроніки та побутової техніки «Фокстрот» став офіційним дистриб'ютором виробника портативних сонячних електростанцій і супутніх товарів Bluetti, повідомили у пресслужбі «Фокстрот».

Фокстрот дистриб\'ютор Bluetti
Технології 20.07.2024

TSMC збільшив чистий прибуток на 36%, виручку - на 40%

Провідний світовий виробник мікросхем на замовлення Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC) у другому кварталі 2024 року зафіксував різке зростання чистого прибутку і виручки, причому обидва показники виявилися кращими за очікування ринку.

TSMC прибуток виручка
Технології 11.07.2024

NovaPay відкриває рахунки для ФОПів у своєму додатку

Міжнародний фінансовий сервіс NovaPay із групи Nova у своєму однойменному застосунку запровадив можливість відкриття рахунка для фізичних осіб-підприємців (ФОПів) і планує розширити його функціонал для ФОПів, повідомила компанія в четвер.

ФОП NovaPay додаток рахунок
Технології 09.07.2024

SpaceX вивела на орбіту турецький супутник зв'язку

Ракета Falcon 9 у вівторок за київським часом успішно вивела на орбіту турецький супутник зв'язку Turksat 6A, повідомила компанія-розробник носія SpaceX.

SpaceX супутник зв\'язку
Технології 08.07.2024

"Сентравіс" розробив власну технологію обробки сталі для середовищ із високим тиском

ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., "Сентравіс" розробило власну технологію обробки сталі для середовищ із високим тиском.

сталь Сентравіс технологія
Технології 05.07.2024

Nvidia продасть Китаю ШІ-чіпи на $12 млрд

Американський виробник графічних процесорів Nvidia Corp. має намір продати в Китаї цьогоріч чіпи, які використовують у сфері штучного інтелекту, на суму $12 млрд, незважаючи на експортний контроль США, пише Financial Times.

Китай Nvidia ШІ-чіп
Технології 04.07.2024

Ракета Alpha вивела на орбіту вісім міні-супутників - Firefly Aerospace

Ракета Alpha у четвер вивела на орбіту групу з восьми кубсатів, повідомила американська компанія-розробник носія Firefly Aerospace.

Alpha ракета Firefly Aerospace супутник
Технології 04.07.2024

Прес-реліз: Чому варто вибрати якісний чохол для Samsung Galaxy Tab A8

Samsung Galaxy Tab A8 є одним з найпопулярніших планшетів на ринку завдяки своїм чудовим характеристикам та доступній ціні. Однак, щоб забезпечити тривалий термін служби та збереження його зовнішнього вигляду, варто подумати про покупку якісного чохла. У цій статті ми розглянемо всі переваги вибору надійного захисного чохла для вашого планшета Galaxy Tab A8.

чохол Samsung Galaxy Tab A8