Нерухомість

Нерухомість 25.07.2024

Перепродаж будинків у США впав на 5,4%

Продаж на вторинному ринку житла в США в червні знизився на 5,4% проти попереднього місяця і становив 3,89 млн будинків у перерахунку на річні темпи, йдеться у звіті Національної асоціації рієлторів (NAR).

США житло
Нерухомість 22.07.2024

«Охтирський комбінат хлібопродуктів» продано за 49,7 млн грн

Фонд державного майна (ФДМ) на аукціоні 19 липня реалізував ДП «Охтирський комбінат хлібопродуктів» у Сумській області за 49,7 млн грн, повідомляється на сайті «Prozorro.Продажі». Згідно з повідомленням, ТОВ «Голованівське хлібоприймальне підприємство» було єдиним учасником аукціону і придбало «Охтирський КХП» за стартовою ціною.

Охтирський комбінат хлібопродуктів
Нерухомість 19.07.2024

Кількість новобудов у США зросла на 3%

Кількість будинків, будівництво яких було розпочато в США в червні, зросла на 3% відносно попереднього місяця і становила 1,353 млн у перерахунку на річні темпи, ідеться в прес-релізі міністерства торгівлі країни.

США будівництво
Нерухомість 18.07.2024

Фонд держмайна продав готель "Козацький" за 400 млн грн

Фонд держмайна (ФДМ) України під час онлайн-аукціону в четвер в електронній торговельній системі "Прозорро.Продажі" продав готель "Козацький" (Київ) за 400 млн грн, під час якого ціна об'єкта зросла в 2,5 раза, повідомляє пресслужба ФДМ.

ФДМ готель Козацький
Нерухомість 15.07.2024

ТРЦ Respublika Park інвестує мільйони в альтернативні системи електропостачання

Найбільший торгово-розважальний центр (ТРЦ) України Respublika Park продовжує масштабні інвестиції в альтернативні системи електропостачання для безперебійної роботи під час відключень від централізованого енергопостачання, повідомила CEO ТРЦ Юлія Щаслива агентству "Інтерфакс-Україна".

ТРЦ Respublika Park електропостачання
Нерухомість 15.07.2024

До програми "еОселе" у 2024 році акредитовано майже 50 забудовників

Банки-партнери державної програми доступної іпотеки "еОселя" акредитували 47 забудовників із початку року, загалом акредитовано вже 67 девелоперів, повідомила пресслужба ПрАТ "Українська фінансова житлова компанія" ("Укрфінжитло").

забудовник еОселя
Нерухомість 12.07.2024

АМКУ надав дозвіл "Ковальській" придбати будівлю Київського лікеро-горілчаного заводу

Антимонопольний комітет України надав ТОВ "Ковальська нерухомість" дозвіл придбати частку в статутному капіталі ТОВ "Адміністративно-складський комплекс "Кудрявський", повідомляється на сайті відомства.

АМКУ будівля Ковальській Київський лікеро-горілчаного завод
Нерухомість 12.07.2024

Україна скоротила експорт титановмісних руд на 36,6%

Україна в січні-червні поточного року знизила експорт титановмісних руд і концентрату в натуральному вираженні на 36,6% порівняно з аналогічним періодом минулого року - до 3,930 тис. тонн.

експорт титановмісна руда
Нерухомість 11.07.2024

Литва виділила 1 млн євро для відновлення "Охматдиту" та інших медзакладів України

Литовський уряд виділив EUR1 млн на підтримку відновлення дитячої лікарні "Охматдит" (Київ) та інших медичних закладів, які постраждали через російську агресію, повідомила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шімоніте.

Литва Охматдит відновлення
Нерухомість 09.07.2024

Медична група ADONIS оцінює збитки зруйнованої клініки в $3 млн

Медична група ADONIS (Київ) оцінює збитки через ракетний удар агресора в понеділок у майже 3 млн доларів, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" співвласник медгрупи Віталій Гірін.

adonis Збитки Клініка