Компании

все компании

Технології

Zoom збільшила чистий прибуток утричі

Американська Zoom Video Communications Inc., що надає послуги віддаленого конференц-зв'язку, у третьому кварталі 2024 фінансового року збільшила чистий прибуток майже втричі і поліпшила річний прогноз.

22 листопада 2023 года, 10:00 // Zoom, прибуток

Amazon хочет бесплатно обучить ИИ-навыкам 2 млн человек к 2025г

Американский интернет-ритейлер Amazon.com Inc. запускает программу бесплатного обучения навыкам в сфере искусственного интеллекта (ИИ) AI Ready ("ИИ-готовность") и рассчитывает обучить в ее рамках 2 млн человек со всего мира к 2025 году, сообщила компания в своем официальном блоге.

21 листопада 2023 года, 22:50 // Amazon, ИИ

Xiaomi повернулася до чистого прибутку, виручка зросла вперше за 6 кварталів

Китайський виробник споживчої електроніки Xiaomi в липні-вересні 2023 року одержав чистий прибуток, водночас виторг зріс уперше за шість кварталів.

21 листопада 2023 года, 15:00 // Xiaomi прибуток

В Узбекистані зареєстрували другу криптобіржу

Національне агентство перспективних проектів (НАВП) Узбекистану видало ліцензію ТОВ «COINPAY» на провадження діяльності криптобіржі, це друга ліцензія для такої діяльності в республіці.

18 листопада 2023 года, 12:12 // Узбекистан, криптобіржа

"Добробут" внедрил цифровую верификацию данных через "Дію"

Медицинская сеть "Добробут" внедрила цифровую верификацию данных пациентов во всех медицинских центрах сети "Добробут" через приложение "Дія".

17 листопада 2023 года, 10:00 // Добробут, ДІЯ

Tencent продаватиме в Китаї нові VR-шоломи Meta

Китайська Tencent, найбільший гравець на світовому ринку відеоігор, стане ексклюзивним дистриб'ютором нових, дешевших шоломів віртуальної реальності (VR) американської Meta на території КНР, пише The Wall Street Journal з посиланням на інформовані джерела.

13 листопада 2023 года, 19:17 // Tencent, Meta, VR-шолом

Китайський чипмейкер SMIC скоротив чистий прибуток на 80%

Найбільший китайський виробник чіпів Semiconductor Manufacturing International Corp. (SMIC) у третьому кварталі скоротив чистий прибуток на 80% відносно того ж періоду минулого року - до $94 млн, повідомляється в його звітності.

12 листопада 2023 года, 18:40 // Китай, чипмейкер, прибуток, SMIC

Американська Unity Software скоротила чистий збиток удвічі

Американська Unity Software, постачальник рішень для розробки відеоігор та інших застосунків, у третьому кварталі скоротила чистий збиток удвічі, проте виручка не виправдала очікувань ринку.

12 листопада 2023 года, 12:30 // Unity Software, збиток

"Запоріжсталь" впроваджує енергоефективні технології та економить споживання газу

Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь" продовжує впровадження енергоефективних технологій для економії споживання природного газу.

6 листопада 2023 года, 16:15 // Газ, Запоріжсталь, технології

"Корум Дружківський машзавод" випустив 242 од. підземного транспорту для шахт "ДТЕК Енерго"

"Корум Дружківський машзавод" ("Корум ДрМЗ"), що входить до машинобудівної Corum Group ("ДТЕК Енерго"), виробничий майданчик якого після релокації перебуває в Дніпрі, випустив 242 од., цьогоріч виконав усі замовлення на поставку підземного транспорту, виготовивши 242 од.

5 листопада 2023 года, 11:32 // шахта, ДТЕК Енерго, Корум Дружківський машзавод, підземний транспорт

Виручка Apple знизилася на 1%, акції дешевшають

Apple Inc. у четвертому фінансовому кварталі зафіксувала зниження виручки за підсумками четвертого кварталу поспіль, а прогноз компанії на поточний період розчарував інвесторів.

3 листопада 2023 года, 17:44 // Apple, виручка, акція

"Каметсталь" обновила технологию по выпуску агломерата и снизила расход твердого топлива

Завод "Каметcталь" горно-металлургической группы "Метинвест", созданный на мощностях Днепровского металлургического комбината (ДМК, Каменское Днепропетровской обл.), в агломерационном цехе предприятия обновила технологию по выпуску агломерата и снизила расход твердого топлива.

3 листопада 2023 года, 13:54 // агломерат, топливо, Каметсталь

PayPal збільшив виручку на 8%

Американська платіжна система PayPal Holdings у третьому кварталі 2023 року підвищила виручку на 8% і скоротила чистий прибуток на 19%, водночас скоригований прибуток і виручка виявилися кращими за прогнози ринку.

2 листопада 2023 года, 15:30 // PayPal, виручка

AMD наростив чистий прибуток у 4,5 раза

Американський виробник чипів Advanced Micro Devices у третьому кварталі наростив чистий прибуток у 4,5 раза, проте прогноз на жовтень-грудень розчарував інвесторів.

2 листопада 2023 года, 11:31 // AMD, прибуток

Рекордна кількість IT-компаній скасували розміщення акцій на китайському майданчику Star

Рекордна кількість китайських компаній у 2023 році скасувала плани розміщення акцій на шанхайському майданчику Star, орієнтованому на представників IT-сектора, пише газета Financial Times.

30 жовтня 2023 года, 17:53 // Star, акція, IT-компанія