Компании

все компании

Машинобудівники ДТЕК виготовили прохідницький комбайн для шахти "Самарська"

16 квітня 2024 року, 18:01
Машинобудівна Corum Group ("ДТЕК Енерго") випустила прохідницький комбайн RH110 для шахти "Самарська" (ДТЕК Шахтоуправління Дніпровське), повідомила компанія у Facebook.
"Шахта "Самарська" завжди віддавала перевагу нашій техніці, але вперше вона отримає можливість використовувати саме комбайн RH110", - наголошується в повідомленні.

Система управління RH110, зокрема, базується на програмованому логічному контролері для роботи в екстремальних умовах, містить діагностику гідросистеми з вимірюванням тиску та стану фільтрів, має функцію моніторингу температури електродвигунів з можливістю архівування даних.

Як повідомлялося, машинобудівники ДТЕК почали випуск нової лінійки прохідницьких комбайнів RH110 минулого року. Він відрізняється від попередників удосконаленою і збільшеною конструкцією виконавчого органу. Його маса майже 55 тонн - на 20% більша за попередні моделі, а електрогідравлічна частина виготовлена з використанням комплектуючих провідних європейських виробників.

Corum Group - провідний виробник гірничо-шахтного обладнання в Україні, входить до складу "ДТЕК Енерго" - операційної компанії, що відповідає за видобуток вугілля і виробництво електроенергії з вугілля в структурі холдингу "ДТЕК" Ріната Ахметова.




Просмотров: 242
Другие новости