Компании

все компании

Технології

"Метинвест" передала бойцам Нацгвардии Украины три единицы 3D-принтеров

Горно-металлургическая группа "Метинвест" в рамках милитарной инициативы "Стальной фронт" Рината Ахметова передала передала бойцам Национальной гвардии Украины три единицы 3D-принтеров.

6 січня 2024 года, 15:03 // Метинвест, 3D-принтер, Нацгвардия

Украина и Румыния подписали соглашение о развитии коридоров 5G и киберзащите

Соглашение о развитии электронных коммуникаций, коридоров 5G и сотрудничестве в сфере цифровизации между Украиной и Румынией подписали вице-премьер по инновациям, развитию образования, науки и технологий - министр цифровой трансформации Михаил Федоров и министр исследований, инноваций и оцифровки Богдан-Груя Иван.

6 січня 2024 года, 13:04 // Украина, Румыния, 5G, киберзащита

"Метінвест" передала бійцям Нацгвардії України три одиниці 3D-принтерів

Гірничо-металургійна група "Метінвест" у рамках мілітарної ініціативи "Сталевий фронт" Ріната Ахметова передала передала бійцям Національної гвардії України три одиниці 3D-принтерів.

6 січня 2024 года, 10:03 // 3D-принтер, Метінвест, Нацгвардія

Україна та Румунія підписали угоду про розвиток коридорів 5G і кіберзахист

Угоду про розвиток електронних комунікацій, коридорів 5G і співробітництво у сфері цифровізації між Україною та Румунією підписали віцепрем'єр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров і міністр досліджень, інновацій та оцифрування Богдан-Груя Іван.

6 січня 2024 года, 09:04 // Україна, 5G, Румунія, кіберзахист

Віртуальна реальність і штучний інтелект повернуть Елвіса Преслі

Шанувальники Елвіса Преслі, які не змогли побачити свого героя за життя, зможуть побачити виступ короля рок-н-ролу наприкінці цього року завдяки віртуальній реальності, повідомляє в четвер Reuters.

5 січня 2024 года, 14:35 // штучний інтелект, Віртуальна реальність, Елвіс Преслі

Цукерберг продав акції Meta на $428 млн

Марк Цукерберг продав акції своєї компанії Meta Platfroms Inc. на суму $428 млн за останні два місяці минулого року, йдеться в документах, поданих до Комісії з цінних паперів і бірж (SEC).

4 січня 2024 года, 12:08 // Цукерберг, Meta, акція

Apple возобновляет продажи двух моделей "умных" часов

Apple Inc. возобновляет продажи "умных" часов Watch Series 9 и Watch Ultra 2 в США по решению апелляционного суда, приостановившего вынесенный ранее Комиссией по международной торговле (International Trade Commission, ITC) запрет.

28 грудня 2023 года, 13:26 // Apple, ITC

Apple заборонили продавати дві моделі Apple Watch у США

Американська влада заборонила Apple Inc. (SPB: AAPL) продавати в країні "розумні" годинники Watch Series 9 і Watch Ultra 2 через порушення патентних прав компаній Masimo і Cercacor Laboratories, пише Financial Times.

27 грудня 2023 года, 15:28 // США, Apple, Apple Watch

Китай вивів на орбіту два супутника системи Beidou

Китайська ракета-носій "Чанчжен-3B" у вівторок успішно вивела на орбіту два супутники для поповнення орбітального угруповання навігаційної системи Beidou, повідомила Китайська аерокосмічна науково-технічна корпорація (CASC).

26 грудня 2023 года, 16:07 // Китай, супутник, Beidou

Китай вивів на орбіту експериментальний супутник

Китайська ракета-носій "Чанчжен-11" успішно вивела на орбіту експериментальний супутник "Шиянь-24C", повідомляє Китайська аерокосмічна науково-технічна корпорація (CASC).

26 грудня 2023 года, 13:04 // Китай, орбіта, супутник

SpaceX під Новий рік запустить на орбіту нову партію інтернет-супутників Starlink

Ракета-носій Falcon 9 у неділю, 31 грудня за київським часом стартує на орбіту з черговою партією з 21 міні-супутника для поповнення орбітального угруповання глобальної мережі інтернет-покриття системи Starlink.

24 грудня 2023 года, 18:50 // SpaceX, Starlink, орбіта, інтернет-супутник

Кількість резидентів "Дія.City" зросла на 24 компанії

Кількість резидентів "Дія.City" з жовтня 2023 року зросла на 24 - більш ніж до 760 компаній, випливає з повідомлення Міністерства цифрового розвитку (Мінцифри) у "Фейсбуці" в п'ятницю.

23 грудня 2023 года, 11:40 // резидент, Дія.City

Медицинская сеть ADONIS оценивает уровень защищенности своей ИТ-структуры в 97%

Клиника ADONIS оценивает уровень защищенности своей ИТ-структуры почти в 97%, использует для обеспечения широкой доступности и устойчивости ИТ-сервисов услуги разных операторов мобильной связи и интернет-провайдеров.

20 грудня 2023 года, 17:36 // adonis, ИТ-структура

Медична мережа ADONIS оцінює рівень захищеності своєї ІТ-структури майже в 97%

Клініка ADONIS оцінює рівень захищеності своєї ІТ-структури майже в 97%, використовує для забезпечення широкої доступності та стійкості ІТ-сервісів послуги різних операторів мобільного зв'язку та інтернет-провайдерів.

20 грудня 2023 года, 15:46 // adonis, ІТ-структура

У "Дії" з'явиться інтерактивна карта укриттів - Шмигаль

У "Дії" з'явиться інтерактивна карта укриттів, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

19 грудня 2023 года, 17:55 // Діїя, карта укриттів