Компании

все компании

"Запоріжсталь" впроваджує енергоефективні технології та економить споживання газу

6 листопада 2023 року, 16:15
Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь" продовжує впровадження енергоефективних технологій для економії споживання природного газу.

Згідно з інформацією підприємства в понеділок, доменщики "Запоріжсталі" застосували заходи в рамках енергоефективної роботи - "економної, але без втрати якості".

"До професіоналізму та обізнаності додаємо трохи креативу (...) У жовтні доменний цех заощадив 314 тис. кубометрів природного газу", - констатується в інформації комбінату в Facebook.

І наголошується, що завдяки грамотному використанню енергоресурсів температура гарячого дуття залишається на рівні, надлишки доменного газу повертаються в технологічний процес, і витрата дорогого природного газу знижується.

"Запоріжсталь" - одне з найбільших промислових підприємств України, продукція якого користується широким попитом у споживачів як на внутрішньому ринку, так і в багатьох країнах світу. Спеціалізація комбінату - високоякісний сталевий г/к рулон, г/к лист, холоднокатаний лист, х/к рулон з вуглецевих і низьколегованих сталей, а також сталева стрічка, чорна жерсть, гнутий профіль.

Основними споживачами продукції є виробники зварних труб, підприємства автомобільного, транспортного, сільськогосподарського машинобудування, виробники виробів побутової техніки.

"Запоріжсталь" перебуває в процесі інтеграції в групу "Метінвест", основними акціонерами якої є ПрАТ "Систем Кепітал Менеджмент" (71,24%) і група компаній "Смарт-холдинг" (23,76%).

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 306
Другие новости