Компании

все компании

Агро

Corteva Agriscience и Ощадбанк расширяют программу кредитования украинских агропроизводителей

Международная научно-исследовательская сельскохозяйственная компания Corteva Agriscience и государственный Ощадбанк (Киев) расширяют партнерскую программу кредитования украинских агропроизводителей, чтобы давать им возможность покупать на выгодных условиях средства защиты растений компании, сообщила ее пресс-служба.

12 квітня 2024 года, 17:28 // Ощадбанк, кредитование, агропроизводитель, Corteva Agriscience

Corteva Agriscience та Ощадбанк розширюють програму кредитування українських агровиробників

Міжнародна науково-дослідна сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience і державний Ощадбанк (Київ) розширюють партнерську програму кредитування українських агровиробників, щоб давати їм можливість купувати на вигідних умовах засоби захисту рослин компанії, повідомила її прес-служба.

12 квітня 2024 года, 15:20 // Ощадбанк, Corteva Agriscience, кредитування, агровиробник

Минсельхоз США существенно повысил прогноз экспорта пшеницы из Украины

Министерство сельского хозяйства США (USDA) повысило прогноз экспорта пшеницы из Украины в 2023/24 маркетинговом году еще на 1,5 млн тонн – до 16,5 млн тонн.

12 квітня 2024 года, 13:03 // экспорт, USDA, прогноз, пшеница

Мінсільгосп США суттєво підвищив прогноз експорту пшениці з України

Міністерство сільського господарства США (USDA) підвищило прогноз експорту пшениці з України у 2023/24 маркетинговому році ще на 1,5 млн тонн - до 16,5 млн тонн.

12 квітня 2024 года, 10:54 // прогноз, експорт, пшениця, Мінсільгосп США

Правительство Венгрии введет дополнительные ограничения на импорт агро продукции из Украины

Правительство Венгрии введет дополнительные ограничения на импорт сельскохозяйственной продукции из Украины, чтобы защитить венгерских фермеров, сообщает в четверг агентство Associated Press со ссылкой на заявление министра сельского хозяйства Иштвана Надя.

11 квітня 2024 года, 23:22 // импорт, Венгрия, ограничения, агро продукция

Уряд Угорщини введе додаткові обмеження на імпорт агро продукції з України

Уряд Угорщини запровадить додаткові обмеження на імпорт сільськогосподарської продукції з України, щоб захистити угорських фермерів, повідомляє в четвер агентство Associated Press із посиланням на заяву міністра сільського господарства Іштвана Надя.

11 квітня 2024 года, 16:25 // імпорт, Угорщина, обмеження, агро продукція

Украинская пшеница начала дорожать на мировых рынках

Украинская пшеница, на которую большой спрос на мировом рынке, начала расти в цене из-за снижения предложения продукции от ключевых игроков, которые снизили свою активность, в преддверии урожая нового сезона, сообщили в аналитическом кооперативе "Пуск", созданном в рамках Всеукраинской аграрной рады (ВАР).

10 квітня 2024 года, 15:30 // пшеница

Українська пшениця почала дорожчати на світових ринках

Українська пшениця, на яку великий попит на світовому ринку, почала зростати в ціні через зниження пропозиції продукції від ключових гравців, які знизили свою активність, напередодні врожаю нового сезону, повідомили в аналітичному кооперативі "Пуск", створеному в рамках Всеукраїнської аграрної ради (ВАР).

10 квітня 2024 года, 13:13 // пшениця

Німеччина продовжить допомагати Україні відновлювати експорт агропродукції на міжнародні ринки

Німеччина вітає компроміс, досягнутий під час діалогу між послами Європейської Ради щодо продовження автономних торговельних заходів щодо допуску української агропродукції на європейський ринок, і продовжить допомагати Україні налагоджувати експорт на світові ринки, зокрема до країн глобального Півдня, заявив міністр сільського господарства ФРН Джем Оздемір перед засіданням Ради ЄС із питань сільського господарства та рибальства (Agrifish) у Брюсселі у вівторок.

10 квітня 2024 года, 11:13 // Німеччина, експорт, агропродукція

"ТАС Агро" купил 39 новых легковых авто

Группа компаний "ТАС Агро" приобрела 39 новых автомобилей для обеспечения бесперебойной работы производственных служб, оптимизации логистики сотрудников, сообщила пресс-служба агрохолдинга в Facebook.

10 квітня 2024 года, 10:54 // ТАС Агро? авто

"Нибулон" продает свиноводческий комплекс в Житомирской области

Один из крупнейших операторов зернового рынка Украины ООО "СП "Нибулон" (Николаев) выставил на аукцион целостный имущественный комплекс полного цикла в Житомирской области, сообщается на сайте зернотрейдера.

9 квітня 2024 года, 13:13 // Нибулон, свиноводческий комплекс

"Нібулон" продає свинарський комплекс у Житомирській області

Один із найбільших операторів зернового ринку України ТОВ "СП "Нібулон" (Миколаїв) виставив на аукціон цілісний майновий комплекс повного циклу в Житомирській області, повідомляється на сайті зернотрейдера.

9 квітня 2024 года, 10:54 // Нібулон, свинарський комплекс

В українських портах подорожчала соняшникова олія через зростання цін на світовому ринку

В українських портах протягом тижня ціни попиту на соняшникову олію зросли на $15-20/тонна на умовах СРТ-порт на тлі аналогічних цінових тенденцій на світовому ринку рослинних олій, повідомило інформаційно-аналітичне агентство "АПК-Інформ".

9 квітня 2024 года, 08:31 // порт, соняшникова олія

Мировой урожай зерновых в этом году прогнозируется выше, чем годом ранее

Мировое производство зерновых культур в 2023-2024 гг. может быть на 1,3% выше, чем годом ранее, и составит 2,828 млрд тонн с учетом увеличения производства кукурузы, риса и пшеницы, прогнозирует ФАО (продовольственная и сельскохозяйственная организация ООН).

8 квітня 2024 года, 17:19 // зерно, урожай, прогноз

Світовий урожай зернових цього року прогнозується вищим, ніж роком раніше

Світове виробництво зернових культур у 2023-2024 рр. може бути на 1,3% вищим, ніж роком раніше, і становитиме 2,828 млрд тонн з урахуванням збільшення виробництва кукурудзи, рису і пшениці, прогнозує ФАО (продовольча і сільськогосподарська організація ООН).

8 квітня 2024 года, 15:53 // зерно, урожай, прогноз