Компании

все компании

Нерухомість

Європейський інвестиційний банк готовий допомагати Україні в запуску програм соціального житла

Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) у співпраці з Європейською комісією (ЄК) готовий надати допомогу в запуску програм соціального житла, повідомила старша спеціалістка з кредитування ЄІБ Оксана Реміга в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

21 квітня 2024 года, 17:35 // житло, ЄІБ

Группа компаний DIM ввела в эксплуатацию два жилых комплекса

Группа компаний DIM ввела в эксплуатацию два строительных объекта – первые комплексы эко-города Lucky Land и ЖК "Новый Автограф", в общей сложности на 1060 квартир, сообщили в пресс-службе компании.

15 квітня 2024 года, 17:01 // DIM, Насиковский

У Львові судитимуть директора будкомпанії за привласнення 23 млн грн вкладників

Поліція скерувала до суду кримінальне провадження стосовно директора однієї з будівельних компаній, якого обвинувачують у привласненні близько 23 млн грн приватних інвесторів у будівництво, повідомляє відділ комунікації головного управління Нацполіції у Львівській області.

13 квітня 2024 года, 12:49 // директор, Львів, будкомпанія

Одесская "Фармация" планирует продать "Винстер" 9 нежилых помещений

ЧАО "Аптечная сеть "Фармация" (Одесса) планирует продать девять нежилых помещений общей стоимостью 31,879 млн грн ООО "Винстер" (Одесса), работающему на рынке торговой недвижимости.

10 квітня 2024 года, 10:00 // Фармация, Винстер, нежилое помещение

Испания планирует отменить программу получение визы в обмен на инвестиции в недвижимость

Испанское правительство намерено отменить программу, дающую иностранцам "золотые визы" в обмен на инвестиции в недвижимость, пишет Financial Times со ссылкой на заявление премьер-министра Испании Педро Санчеса.

9 квітня 2024 года, 15:12 // Испания, недвижимость, инвестиция, виза

Іспанія планує скасувати програму отримання візи в обмін на інвестиції в нерухомість

Іспанський уряд має намір скасувати програму, що дає іноземцям "золоті візи" в обмін на інвестиції в нерухомість, пише Financial Times з посиланням на заяву прем'єр-міністра Іспанії Педро Санчеса.

9 квітня 2024 года, 13:09 // нерухомість, Іспанія, інвестиція, віза

Землетрус на Тайвані спричинив численні пошкодження об'єктів інфраструктури та міжнародного аеропорту

Землетрус на Тайвані, що стався напередодні, і афтершоки, які відбулися після нього, спричинили численні зсуви ґрунту та пошкодили автомобільні й залізні дороги, мости й тунелі. Крім того, пошкоджень зазнали будівля тайванського парламенту в Тайбеї і тайванський міжнародний аеропорт Таоюань, повідомили західні ЗМІ.

4 квітня 2024 года, 16:50 // аеропорт, Тайвань, Землетрус, інфраструктура

Укрексімбанк повторно виставив на продаж будівлю своєї філії в центрі Львова

Державний Укрексімбанк (Київ) знову виставив через систему електронних торгів OpenMarket (ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції) будівлю своєї філії на площі Міцкевича у Львові зі стартовою ціною 430,6 млн грн, повідомила прес-служба "СЕТАМу".

2 квітня 2024 года, 16:50 // УКРЕКСІМБАНК, Львів, будівля

На западе Украины запустят три новых ТРЦ – RDA

В западных областях Украины на разных этапах реализации находятся шесть новых торгово-развлекательных центров (ТРЦ) суммарной площадью 180 тыс. кв. м, к вводу в эксплуатацию в 2024 году запланировано три объекта, сообщила консалтинговая компания Retail & Development Advisor (RDA), выступающая эксклюзивным брокером и консультантом объектов.

2 квітня 2024 года, 16:14 // ТРЦ, запад Украины

"Киевгорстрой" с третьего квартала 2024 года может начать размораживать недострои

Холдинговая компания "Киевгорстрой" провела анализ проектов и решила, что при условии утверждения Киевсоветом механизмов и источников финансирования, начиная с третьего квартала 2024 года, можно начать их поэтапное размораживание, сообщил председатель правления – президент ХК "Киевгорстрой" Василий Олейник на заседании временной комиссии по решению проблемных вопросов, связанных с деятельностью ЧАО "ХК "Киевгорстрой".

1 квітня 2024 года, 15:35 // киевгорстрой, Недострой

В Черновцах появится новая гостиница

Гостиничный оператор Optima (ранее - Reikartz) планирует открытие нового объекта в Черновцах в мае 2024 года.

30 березня 2024 года, 15:26 // гостиница, Черновцы, Optima

У Чернівцях з'явиться новий готель

Готельний оператор Optima (раніше - Reikartz) планує відкриття нового об'єкта в Чернівцях у травні 2024 року.

30 березня 2024 года, 12:28 // готель, Optima

Українці в "Дії" зможуть подавати заяви про знищене майно до реєстру збитків - віцепрем'єр

Українці через застосунок "Дія" зможуть подавати заяви про пошкодження або знищення нерухомості до Міжнародного реєстру збитків для отримання в майбутньому репарацій від РФ, повідомив віцепрем'єр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

25 березня 2024 года, 17:40 // ДІЯ, майно, українці, Реєстр збитків

Група компаній DIM та БФ “Захист майбутнього” оголосили збір коштів з розіграшем квартири в ЖК LUCKY LAND у Києві серед учасників

Група компаній DIM розігрує однокімнатну квартиру в одному зі своїх житлових комплексі за донат на збір для забезпечення дронами та автомобілями ефективних добровольчих підрозділів армії, нацгвардії та батальйону «Свобода». Разом із благодійним фондом “Захист майбутнього” Євгена Карася, девелопер планує зібрати 20 млн грн на потреби військових, повідомили в компанії.

21 березня 2024 года, 12:44 // ЖК, квартира, DIM, БФ, Lucky Land, Захист майбутнього, збір коштів

Кількість новобудов у США підскочила майже на 11%

Кількість будинків, будівництво яких було розпочато у США в лютому, збільшилася на 10,7% порівняно з попереднім місяцем і становила 1,521 млн у перерахунку на річні темпи, ідеться в прес-релізі міністерства торгівлі країни. Це найзначніший приріст за останні дев'ять місяців.

19 березня 2024 года, 16:22 // США, новобудова