"Корум Дружківський машзавод" виготовить 30 вагонеток для шахт ДТЕК Енерго

Ринки Енергетика 27.05.2024    16:56 "Корум Дружківський машзавод" ("Корум ДрМЗ"), що входить до машинобудівної Corum Group ("ДТЕК Енерго"), у травні виготовить 30 вантажних вагонеток для кількох шахт компанії ДТЕК Енерго.

Як повідомив завод у Facebook, 10 вагонеток буде направлено на шахту "Західно-Донбаська" і чотири на шахту "Самарська" ДТЕК Шахтоуправління Тернівське. Ще 10 вагонеток будуть виготовлені для шахти "ім.Героїв Космосу" ш/у ім. Героїв космосу. Героїв космосу, а шахта "Дніпровська" ш/у "Дніпровське" отримає шість вагонеток.

"З початку року на "Корум ДрМЗ" уже виготовлено 132 вантажні вагонетки. ВГ3,3-900 є найпопулярнішою моделлю на шахтах "ДТЕК Енерго", адже це своєрідна "робоча конячка" підземного транспорту", - наголошується в повідомленні.

Вагонетка здатна переміщати до 6 тонн вугілля і призначена для транспортування гірничої маси та матеріалів підземними виробками та промисловими майданчиками вугільних шахт. Нормативний термін служби - 10 років, за які вагонетка подолає близько 16,3 тис. км.

"Корум ДрМЗ", релокований у Дніпро 2022 року, за даними ресурсу Clarity-project, у січні-березні 2024 року отримав 336,13 млн грн чистого доходу (на 12,8% менше, ніж роком раніше), чистий збиток зріс на 7,7% - до 41 млн грн.

Corum Group - провідний виробник гірничо-шахтного обладнання в Україні. Входить до складу "ДТЕК Енерго" - операційної компанії, що відповідає за видобуток вугілля і виробництво електроенергії з вугілля в структурі енергохолдингу "ДТЕК" Ріната Ахметова.
Теги:   шахта вагонетка ДТЕК Енерго Корум Дружківський машзавод Переглядів:   133

Читайте також:

26.07

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді відвідає Україну в серпні

26.07

Freeport збільшила чистий прибуток і виручку в II кварталі

26.07

АМКУ оштрафував київський завод "Росинка", "Київський БКК" і "Київхліб" майже 1 млн грн