Компании

все компании

Stellantis скоротить близько 400 співробітників у США

27 березня 2024 року, 17:41
Європейський автомобільний концерн Stellantis NV звільнить у США близько 400 осіб, які працюють в інженерному, технологічному і програмному підрозділах, для скорочення витрат.

Звільнення торкнуться близько 2% співробітників цих підрозділів "після ретельної організаційної перевірки", цитує CNBC повідомлення компанії. Вони набудуть чинності 31 березня.

Станом на кінець минулого року в Stellantis у США працювало 11,8 тис. осіб.

"Оскільки автомобільна промисловість продовжує стикатися з безпрецедентною невизначеністю та підвищеним конкурентним тиском у всьому світі, Stellantis продовжує ухвалювати відповідні структурні рішення в усій компанії для підвищення ефективності та оптимізації структури витрат", - ідеться в заяві автовиробника.

Котирування акцій Stellantis зростають на 0,7% під час торгів у Мілані в середу. Ринкова вартість компанії з початку поточного року збільшилася на 26,6% при підвищенні фондового індексу FTSE MIB на 14,6%.

Автоконцерн був утворений на початку 2021 року в результаті злиття Fiat Chrysler Automobiles NV (FCA) і PSA Group. Він випускає автомобілі під такими марками, як Jeep, Ram, Dodge, Chrysler, Citroen, Fiat, Maserati, Opel, Peugeot і Alfa Romeo.






Просмотров: 161
Другие новости