Компании

все компании

Долар стабільний до євро, єна подешевшала до мінімуму з 1990 року

27 березня 2024 року, 12:31
Долар США стабільний у парі з євро, зміцнюється до фунта стерлінгів на торгах у середу.

Курс ієни щодо американської валюти опустився до мінімуму з 1990 року у зв'язку з очікуваннями, що Банк Японії не поспішатиме з подальшим підйомом ключової ставки після її нещодавнього виведення з негативної зони.

Член ради керівників японського ЦБ Наокі Тамура заявив у середу, що політика регулятора залишатиметься стимулюючою в осяжному майбутньому. Він дав зрозуміти, що підтримує поступове підвищення ставки.

Вартість долара під час сесії піднімалася до 151,97 ієни. За даними на 8:05 кв пара долар/ієна торгується на рівні 151,74 ієни проти 151,56 ієни на закриття попередньої сесії.

Розрахований ICE індекс DXY, що показує динаміку долара щодо шести валют (євро, швейцарський франк, єна, канадський долар, фунт стерлінгів і шведська крона), додає 0,15%, ширший WSJ Dollar Index - 0,09%.

Пара євро/долар торгується на рівні $1,0828 порівняно з $1,0831 на закриття попередньої сесії.

Курс фунта до долара опустився до $1,2616 порівняно з $1,2629 напередодні.

Увагу трейдерів цього тижня спрямовано на звіт про доходи і витрати американців за лютий, що включає ключовий показник інфляції, який відстежує Федеральна резервна система (ФРС). Мінторг США опублікує цей звіт у п'ятницю, коли американські біржі будуть закриті (Страсна п'ятниця). Цього ж дня відбудеться виступ голови ФРС Джерома Пауелла.

Судячи з котирувань ф'ючерсів на рівень ставки ФРС, ймовірність її зниження в червні оцінюється ринком у 64%, за даними CME FedWatch.



теги: долар, єна



Просмотров: 84
Другие новости