Компании

все компании

"Укрнафта" нарощує імпортні поставки палива

26 березня 2024 року, 21:46
ПАТ "Укрнафта" 2024 року наростила обсяги і розширила географію імпортних постачань пального від світових виробників у країну, повідомила пресслужба компанії у Facebook.

За її даними, якщо торік підприємство імпортувало пальне зі США, Швеції, Польщі та Греції, то у 2024-му також розпочалося завезення великооптових партій із Данії, Словаччини та Туреччини.

"Усе пальне виробництва таких потужних компаній як Orlen, HELLENiQ ENERGY, Marathon Petroleum Company та інших, має відповідні сертифікати та завдяки своїм оптимальним характеристикам гарантовано зберігає ресурс двигуна. Запрошуємо на АЗК "Укрнафти" та гарантуємо: ваш автомобіль буде задоволений нашою якістю", - наголошується в повідомленні.

"Укрнафта" - найбільша нафтовидобувна компанія України, є оператором національної мережі АЗС з 537 станцій, з яких діють 456. Компанія реалізує комплексну програму відновлення діяльності та оновлення формату автозаправних станцій своєї мережі. З лютого 2023 року "Укрнафта" випускає власні паливні талони та картки "NAFTAКарта", що реалізуються юридичним і фізичним особам через ТОВ "Укрнафта-Постач".

Найбільшим акціонером "Укрнафти" є НАК "Нафтогаз України" з часткою 50%+1 акція. 5 листопада 2022 року ставка Верховного головнокомандувача ЗСУ ухвалила рішення про передачу державі частки корпоративних прав компанії, що належали приватним власникам, якою зараз управляє Міноборони.




Просмотров: 198
Другие новости