Компании

все компании

Група компаній DIM та БФ “Захист майбутнього” оголосили збір коштів з розіграшем квартири в ЖК LUCKY LAND у Києві серед учасників

21 березня 2024 року, 12:44
Група компаній DIM та БФ “Захист майбутнього” оголосили збір коштів з розіграшем квартири в ЖК LUCKY LAND у Києві серед учасників Група компаній DIM розігрує однокімнатну квартиру в одному зі своїх житлових комплексі за донат на збір для забезпечення дронами та автомобілями ефективних добровольчих підрозділів армії, нацгвардії та батальйону «Свобода». Разом із благодійним фондом “Захист майбутнього” Євгена Карася, девелопер планує зібрати 20 млн грн на потреби військових, повідомили в компанії.

У розіграші може взяти участь будь-який донат 500 грн або кратна сума - 1000, 1500 грн і так далі. Чим більше донатів, тим більші шанси на успіх. Для участі потрібно перерахувати гроші на збір у банку від  Monobank, обов’язково зазначивши номер телефону у коментарі, якщо ви не клієнт зазначеного банку.

“Запускаємо бумеранг хороших справ: ваш донат від 500 грн на потреби хлопців, які захищають нас на передовій і знищують ворога, стає реальним шансом виграти однокімнатну квартиру в Києві площею 41,15 кв.м в еко-місті ЖК Lucky Land поруч з найбільшим торговельно-розважальним центром в Україні ТРЦ  Lavina Mall по сусідству з 100 га соснового лісу. Ваші гроші підуть на закупи “бойових пташок” та автомобілів, які полетять виконувати завдання до хлопців у різні куточки нашої Батьківщини”, - розповів деталі співзасновник групи компаній DIM Андрій Насіковський.

За його словами, усім охочим долучитись до хорошої справи та спробувати виграти квартиру, треба зробити усього кілька дій:

- Перерахувати мінімум 500 грн на банку збору https://send.monobank.ua/jar/4K4dtvCAKx або 5375411216315502 - прямий рахунок банки збору, IBAN: UA833220010000026201343872090, ЄДРПОУ/ІПН: 2047622260

- Чим більше донатів кратних 500, тим вище шанси отримати квартиру в столиці.

- Обов’язково вказати номер телефону в коментарі до донату, якщо ви не клієнт Monobank і чекати на результати розіграшу.

Усі охочі, хто зробить донат на суму від 500 грн та вкаже свої прізвище, ім’я та номер телефону в коментарях до донату, беруть участь у розіграші квартири від компанії DIM в житловому комплексі LUCKY LAND. Зібрати 20 млн грн планують протягом двох тижнів. Донати можна зробити через додаток Monobank або за реквізитами вище до 31 березня 2024 року.  Розіграш відбуватиметься онлайн через систему монобанку в он-лайні на стрімі телеграм-каналу або ютуб-каналу Євгена Карася. З результатами розіграшу можна буде ознайомитись на сайті компанії DIM https://dim-bud.ua, в телеграм каналі Євгена Карася https://t.me/s/KARAS_EVGEN

LUCKY LAND - житловий комплекс класу комфорт-плюс, де поєднані київська архітектурна спадщина та сучасні інновації. З 28,5 га землі, 7 кварталів і 23 будинками, він формує центр мегаполісу з усією необхідною інфраструктурою.

До послуг майбутніх мешканців LUCKY LAND – власна розвинена інфраструктура та зони барбекю, дизайнерські лобі та квартири з ремонтом, закрита прибудинкова територія. Як завжди зелений двір без авто, а для власників машин - підземний паркінг. Безпеку гарантує цілодобова охорона та відеоспостереження.

Зручне розташування поблизу хвойного лісу та Lavina Mall гарантує зелене оточення та доступ до розваг. Майбутні мешканці також матимуть можливість обрати між 6 дитячими садками та приватною Креативною Міжнародною Дитячою школою.






Просмотров: 621
Другие новости