Компании

все компании

NovaPay за перший місяць продав облігацій на 200 млн грн

20 березня 2024 року, 17:37
Клієнти міжнародного фінансового сервісу NovaPay придбали облігації його "дочки" "НоваПей Кредит", які просуваються на ринок як альтернатива банківським депозитам, на суму 200 млн грн за перший місяць з початку їх продажу.

Як повідомила компанія у вівторок, покупцями виступили 500 клієнтів.

"NovaPay став першою приватною компанією в Україні, яка у воєнний час випустила корпоративні облігації з публічною пропозицією. Водночас NovaPay першим на ринку запровадив можливість купити власні цінні папери через свій мобільний додаток", - наводяться в релізі твердження фінансового директора Ігоря Приходька.

Як повідомлялося, 20 лютого NovaPay оголосив про початок продажу облігацій. Зазначалося, що їх можна придбати на термін від 1 до 12 місяців на суму від 1000 грн. Ставка при вкладеннях на 1, 2 і 3 місяці становить 16% річних, 6 місяців - 17% річних і 12 місяців - 18% річних.

Емітент раніше заявляв, що має намір активно використовувати випущені облігації в угодах РЕПО на терміни від місяця до року, створивши зручну альтернативу депозитам, і запустити їхній вторинний ринок.






Просмотров: 93
Другие новости