Компании

все компании

"Контінентал" проведе капітальне оновлення парку сільгоспмашин і спецобладнання до неї

18 березня 2024 року, 13:39
Агрохолдинг "Контінентал Фармерз Груп" у рамках виконання плану капітальних інвестицій на 2024 рік розпочав оновлення парку сільськогосподарської та спецтехніки, який має намір поповнити 35 новими тракторами, комбайнами, обпилювачами та сівалками, а також різноманітним обладнанням, повідомила пресслужба агрохолдингу.

"Стан і якість технічних потужностей - серед головних чинників, від яких залежить, наскільки успішними будуть для нас найближчі виробничі сезони. Ми не відступаємо від затвердженого інвестиційного плану. Компанія вже отримує перші в цьому році поставки техніки, яка буде активно задіяна на весняних польових роботах. Чергові поставки, серед яких будуть технічні засоби для реалізації осіннього етапу польових робіт і складське обладнання для картоплі, плануються ближче до жнив", - розповів генеральний директор "Контінентал Фармерз Груп" Георг фон Нолкен.

Згідно з повідомленням, "Контінентал" придбав 21 новий трактор різної потужності, п'ять зернозбиральних комбайнів, чотири самохідні обприскувачі, п'ять сівалок, агрегати для обробітку ґрунту, розкидачі добрив, спеціальну та іншу допоміжну техніку, а також обладнання для точного землеробства.

В агрохолдингу зазначили, що всю нову техніку "Континентал" закуповує з огляду на стратегію розвитку та уніфікації техпарку. Уся техніка укомплектована для дотримання технології точного землеробства. Вона забезпечує відповідність таким вимогам: якісна та стабільна робота автопілота, можливість керування нормою внесення за картою завдання, автоматичне керування секціями агрегату, віддалений сервісний доступ до моніторингу, синхронізація польових робіт, навігація по міжряддях тощо.

Агрохолдинг "Мрія" і компанія CFG, об'єднані під назвою "Контінентал Фармерз Груп", працюють як єдиний бізнес з листопада 2018 року, коли "Мрія" уклала угоду з міжнародним інвестором Salic UK про продаж активів.

Salic заснована 2012 року. Її єдиним акціонером є Державний інвестиційний фонд Саудівської Аравії, який інвестує у виробництво сільськогосподарської та тваринницької продукції.




Просмотров: 118
Другие новости