Компании

все компании

Акціонери "Львівметалу" мають намір провести збор, затвердити звіти й оновити склад наглядової ради

13 березня 2024 року, 17:52
Акціонери підприємства з операцій з брухтом чорних металів ПрАТ "Львівметалл" мають намір провести річні загальні збори за 2023-й рік, затвердити звіти за цей період і обрати новий склад наглядової ради.

Згідно з порядком денним загальних зборів акціонерів компанії, призначених на 12 квітня, що відбудуться дистанційно, акціонери мають намір розглянути звіт генерального директора про підсумки фінансово-господарської діяльності товариства за 2023 рік і ухвалити рішення за результатами його розгляду.

Крім того, збори заслухають звіт наглядової ради товариства за 2023 рік і ухвалять рішення за результатами його розгляду. Також затвердить результати фінансово-господарської діяльності та річний звіт підприємства за минулий рік, затвердить порядок розподілу прибутку за підсумками роботи у 2023 році.

Згідно з проєктом рішення, акціонери мають намір спрямувати чистий прибуток за 2023 рік у розмірі 224 тис. грн на розвиток компанії.

Крім того, передбачається ухвалити рішення про припинення повноважень голови та членів наглядової ради та проведення виборів нових.

До порядку денного також внесено питання попереднього схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися товариством протягом не більше ніж одного року від дати ухвалення такого рішення, із зазначенням характеру правочинів та їхньої граничної сукупної вартості. У проєкті рішення зазначено обмеження правочинів сумою не більше 300 млн грн.

ПрАТ "Львівметал" зареєстровано в лютому 1996 року. Основні напрямки діяльності - оптова торгівля чорними та кольоровими металами, виробництво металовиробів.

За даними НДУ на третій квартал 2023 року, у власності фізичної особи-резидента Олега Гільдіна перебуває 80,6196% акцій підприємства.

Статутний капітал компанії - 2,279 млн грн.






Просмотров: 165
Другие новости