Компании

все компании

Урексімбанк оголосив конкурс на посаду голови правління

12 березня 2024 року, 12:08
Державний Укрексімбанк оголосив конкурс на посаду голови правління, яку з жовтня 2021 року обіймає Сергій Єрмаков, йдеться в повідомленні на сайті фінустанови в понеділок.

"Згідно з рішенням наглядової ради, оголошується конкурсний відбір на посаду голови правління АТ "Державний експортно-імпортний банк України", - вказується в інформації.

Згідно з нею, подання документів на вакантну посаду розпочнеться з понеділка і триватиме до 1 квітня, а вже з 2 до 22 квітня компанія з підбору персоналу ТОВ "Телент Едвайзорс" (Odgers Berndtson) проведе аналіз кандидатів і відбере п'ятьох найбільш підходящих, яких буде допущено до наступного етапу конкурсного відбору.

З 23 по 29 квітня комітет з питань призначень і винагород наглядової ради держбанку спільно з "Телент Едвайзорс" проведе серед них співбесіду, за підсумками якої обере від трьох до п'яти осіб для фінальних співбесід із наглядовою радою Укрексіма, що заплановані з 30 квітня по 6 травня.

"Дисклеймер - Сергій Єрмаков продовжує працювати до вступу на посаду нового СЕО, наглядова рада повністю задоволена співпрацею з Сергієм, але є життєві обставини, що не залежать від волі людей...", - прокоментувала кадрові зміни членкиня наглядової ради фінустанови Вікторія Страхова у Facebook.

Як повідомлялося, наглядова рада Укрексімбанку 6 жовтня 2021 року відсторонила голову правління Євгена Мецгера на період розслідування нападу на журналістів програми "Схеми", а 11 жовтня звільнила голову за його власним бажанням. Виконувачем обов'язків голови банку було призначено члена правління Сергія Єрмакова.

Потім Укрексімбанк підписав угоду з рекрутинговою компанією Korn Ferry (США) і в середині грудня 2021 року оголосив конкурс на голову правління, однак після початку війни відмовився від його проведення, і навесні 2022 року Єрмаков після погодження в НБУ став головою правління.

Згідно з даними Національного банку України, станом на 1 лютого 2024 року за розміром загальних активів Укрексімбанк посідав 3-тє місце (274,65 млрд грн) серед 63 банків, що діяли в країні.




Просмотров: 150
Другие новости