Компании

все компании

Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home повертаються в Україну

8 березня 2024 року, 15:24
МЗС України офіційно підтверджує: бренди однієї з найбільших у світі дистриб'юторських груп в індустрії моди Inditex - Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home - повертаються в Україну.

"За дорученням президента України з 2022 року МЗС веде системну роботу з усіма провідними міжнародними брендами, які залишили український ринок через початок повномасштабної війни РФ, для відновлення їхньої роботи в Україні. Повернення Inditex є наступним кроком після відновлення роботи McDonald's, H&M та інших", - сказано в повідомленні МЗС.

Зазначається, що повернення великих міжнародних компаній на український ринок створює нові робочі місця, надає доступ до якісних товарів і послуг, підтримує економіку України під час війни та поглиблює її інтеграцію у світову економіку, зміцнює довіру міжнародного бізнесу й інвесторів до нашої держави та її перемоги.

"Дякую нашим партнерам за підтримку цих зусиль. МЗС України продовжує роботу з відновлення роботи міжнародного бізнесу в нашій країні та залучення нових компаній", - додали у відомстві.




Просмотров: 124
Другие новости