Компании

все компании

"Автомагістраль-Південь" виграла тендер із будівництва розв'язки в Миколаївській області

8 березня 2024 року, 10:36
ТОВ "Автомагістраль-Південь" стало переможцем тендеру на будівництво транспортної розв'язки в Миколаївській області з пропозицією 1,936 млрд грн.

Згідно з оголошенням на Prozorro, замовником робіт виступила Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Миколаївській області. Очікувана вартість робіт становила 2,28 млрд грн.

У тендері також брав участь консорціум "Євротрансмост" із фінальною пропозицією в 1,937 млрд грн.

Роботи за тендером включають будівництво розв'язки на різних рівнях через Південний Буг у Миколаєві до автомобільної дороги загального користування державного значення М-14 (Одеса-Мелітополь-Новоазовськ). Протяжність дорожнього покриття становить 8,3 км. Очікуваний термін завершення будівництва - 30 квітня 2025 року.

За даними Prozorro, тендер було проведено 8 лютого, а 6 березня "Автомагістраль-Південь" опублікувала повідомлення про намір укласти договір за підсумками торгів.

ТОВ "Автомагістраль-Південь" на ринку з 2004 року. Проектує і будує швидкісні магістралі, мости, розв'язки, аеродромні комплекси, гідротехнічні споруди. Власником компанії в інформації Opendatabot вказано Олександра Бойка. Згідно з фінрезультатами за 2022 рік, чистий прибуток компанії становив 241,9 млн грн, чистий дохід - 7,5 млрд грн.




Просмотров: 138
Другие новости