Компании

все компании

Акціонери СК "Форте-Лайф" збільшить статутний капітал на 31 млн грн

4 березня 2024 року, 16:41
Акціонери страхової компанії "Форте Лайф" (Київ) на зборах 23 лютого ухвалили рішення про збільшення статутного капіталу на 31 млн грн до 48 млн грн, повідомляється в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України (НКЦПФР).

При цьому зазначається також, що номінальна вартість однієї акції становить 1 тис. грн, ціна розміщення - 4,541 тис. грн.

Мета розміщення цінних паперів: приведення розміру статутного капіталу у відповідність до норм закону України "Про страхування". Отримані кошти планується спрямувати на розміщення на депозитних рахунках у банківських установах, придбання облігацій внутрішньої державної позики, придбання інших активів, прийнятних відповідно до закону України "Про страхування" та нормативно-правових актів Національного банку.

У повідомленні також уточнюється, що розміщення акцій може призвести до зміни власника великого пакета акцій емітента. На момент ухвалення рішення власником 99,8% статутного капіталу товариства є Оксана Кулешина.

Як повідомлялося, СК "Форте Лайф" (раніше - СК "Страховий союз життя"), зареєстрована 2005 року, спеціалізується на наданні послуг у сфері страхування життя.

У лютому 2021 року компанія повідомила, що ТОВ "Аструм Україна", яке володіє 99% акцій страхової компанії "Форте Лайф" (Київ), скоротило свій пакет акцій до 0%, власником цього пакета акцій стала Оксана Кулешина.




Просмотров: 167
Другие новости