Компании

все компании

Президент України зустрівся з президентом Чорногорії

29 лютого 2024 року, 10:16
Президенти України та Чорногорії Володимир Зеленський і Яков Мілатович у Тирані в межах саміту "Україна - Південно-Східна Європа" обговорили питання регіональної безпеки та скоординували співпрацю двох країн на міжнародних майданчиках, повідомляє пресслужба українського президента.

"У рамках саміту "Україна - Південно-Східна Європа" в Тирані президент Володимир Зеленський провів зустріч із президентом Чорногорії Яковом Мілатовичем", - повідомила прес-служба президента України в середу.

Президент України висловив подяку за підтримку чорногорською стороною Вільнюської декларації "Групи семи" та Української формули миру, а також поінформував президента Чорногорії про підготовку до проведення першого Глобального саміту миру у Швейцарії. Зеленський розповів про спільну архітектуру зусиль України з відновлення справедливого та міцного миру.

"Лідери скоординували співпрацю двох країн на міжнародних майданчиках", - зазначено в повідомленні пресслужби.

Зеленський також подякував Чорногорії за прихисток українців, які були змушені покинути домівки через повномасштабне російське вторгнення. Сторони обговорили лікування та реабілітацію українських військових у Чорногорії.




Просмотров: 114
Другие новости