Компании

все компании

Рудник "Суха Балка" ввів у роботу дві лави з видобутку залізної руди

22 лютого 2024 року, 16:41
Рудник "Суха Балка" (Кривий Ріг Дніпропетровської обл.), що входить до групи DCH Олександра Ярославського, ввів в експлуатацію в лютому дві лави з видобутку залізної руди.

Згідно з інформацією в корпоративній газеті DCH Steel у четвер, гірники шахти "Ювілейна" здали в експлуатацію два нових блоки, які забезпечать роботу підприємства найближчим часом.

Згідно із затвердженими планами на 2024 рік, введення в експлуатацію нових потужностей на шахті "Ювілейна" в лютому здали в роботу два блоки - 36-42, 3-го підповерху покладу "Гніздо" і блок 1-4 покладу "Головний" на горизонті 1420м.

Загальні запаси двох блоків становлять 332 тис. тонн рудної сировини.

Блок 36-42 вже почав видавати сиру руду, видобуток у блоці 1-4, що містить близько 220 тис. тонн рудної сировини, розпочнеться наступного тижня.

Введення в експлуатацію двох блоків забезпечить стабільну роботу шахти "Ювілейна" з видобутку руди на півроку.

ДМЗ спеціалізується на випуску сталі, чавуну, прокату і виробів з них. Група DCH 1 березня 2018 року підписала договір про купівлю у Evraz Дніпровського метзаводу.

Рудник "Суха Балка" - одне з провідних підприємств гірничодобувної галузі в Україні. Видобуває залізну руду підземним способом. До складу рудника входять шахти "Ювілейна" та ім. Фрунзе. Фрунзе.

Група DCH у травні 2017 року придбала рудник у групи Evraz.




Просмотров: 149
Другие новости