Компании

все компании

Ф'ючерси на індекси США знижуються на слабких звітностях

21 лютого 2024 року, 17:36
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси в середу знижуються на слабких квартальних звітностях компаній.

Трейдери чекають публікації протоколу січневого засідання Федеральної резервної системи в надії побачити якісь вказівки на те, коли ЦБ перейде до зниження процентних ставок, пише Trading Economics.

Крім того, увага ринку звернена на фінансові показники Nvidia Corp., які будуть оприлюднені після закриття торгів у середу. Акції компанії під час попередніх торгів дешевшають на 1,7%, папери низки інших представників технологічної галузі також торгуються в мінусі, зокрема Intel Corp. (-0,3%), International Business Machines (-0,2%), Microsoft Corp. (-0,6%), Cisco Systems Inc. (-0,2%).

Котирування акцій Analog Devices знижуються на 0,7%. Виробник напівпровідникової продукції в другому фінансовому кварталі, який закінчився 3 лютого, скоротив чистий прибуток більш ніж удвічі, а також не виключив можливості отримання збитку за підсумками поточного кварталу.

Palo Alto Networks різко збільшив чистий прибуток у другому фінкварталі (листопад-січень) завдяки значній податковій вигоді, але дав слабкий прогноз на поточний період і весь фінрік. Папери розробника рішень у сфері кібербезпеки впали в ціні майже на 24%.

Акції Amazon.com Inc. з 26 лютого увійдуть до розрахунку індексу 30 найбільших американських компаній Dow Jones Industrial Average замість аптечної мережі Walgreens Boots Alliance. На цій новині ціна паперів Amazon зростає на 0,8%, Walgreens Boots Alliance - знижується на 2,8%.

Вартість Bausch + Lomb Corp. злетіла майже на 11%. Виробник контактних лінз отримав у жовтні-грудні скоригований прибуток у розмірі 24 центи на акцію проти 17 центів, які прогнозували експерти. Крім цього виручка компанії за минулий квартал, а також її прогноз на 2024 рік виявилися кращими за очікування.

Toll Brothers, що спеціалізується на будівництві будинків класу "люкс", збільшила чистий прибуток і виручку в першому фінансовому кварталі сильніше за прогнози. Ціна паперів компанії підвищується на 2,5%.

Котирування березневих ф'ючерсів на індекс Dow Jones до 15:01 кв зменшилися на 0,2% - до 38567 пунктів. Ціна ф'ючерсних контрактів на індекс Standard & Poor's 500 на березень опустилася до цього часу на 0,3% - до 4977,25 пункту, на Nasdaq 100 - на 0,5%, до 17503,5 пункту.




Просмотров: 139
Другие новости