Компании

все компании

Біофармацевтична компанія Biopharma 1 липня відкриє школу біології

21 лютого 2024 року, 14:25
Біофармацевтична компанія "Біофарма" (Biopharma, Київ) планує 1 липня відкрити школу біології Bioschool у Білій Церкві (Київська обл.), де розташовані основні виробничі потужності компанії, повідомив президент і співвласник компанії, член Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану ("Рада сімох") Костянтин Єфименко.

"Наша мета: популяризувати біологію в школі; створити базу для підготовки команди України до участі в Міжнародних олімпіадах з біології; організувати місце для проведення практичного туру Всеукраїнської олімпіади з біології; стати одним із лідерів на Міжнародних олімпіадах", - написав Єфименко у Facebook у середу.

За його словами, до 1 липня Biopharma планує створити команду з 10 найкращих викладачів у різних сферах біології, сформувати класи для теоретичних і практичних занять, наповнити їх необхідною апаратурою, зокрема pH-метрами, системами для виділення нуклеїнових кислот РНК/ДНК, біологічними, цифровими, цифровими мікроскопами, обладнанням для імуногістохімії, СО2-інкубаторами, газовими й рідинними хроматографами, кріосховищами Дьюара тощо.

Передбачається, що заняття в Bioschool будуть доступні для 30-40 найкращих учнів-біологів 8-11 класів, а для вчителів, які виховали призерів Всеукраїнської олімпіади та переможців, будуть передбачені стипендії.

У межах проєкту Bioschool - створити як продукт шкільний біологічний клас із подальшим встановленням в українських школах, а також online-лекції для вільного доступу.




Просмотров: 140
Другие новости