Компании

все компании

У період з 29 лютого по 1 березня в Ташкенті пройде форум готельної індустрії "Hotel Business Forum-2024"

20 лютого 2024 року, 18:25
У період з 29 лютого по 1 березня в Ташкенті пройде форум готельної індустрії "Hotel Business Forum-2024", в рамках якого будуть обговорені ключові питання розвитку сфери туризму та гостинності в Узбекистані за участю світових експертів, інвесторів і провідних гравців галузі.

Захід, організований за підтримки Комітету з туризму та Асоціації готельєрів Узбекистану, стане значущою подією галузі гостинності, платформою ділових зустрічей, діалогу та обміном досвіду для представників компаній і провідних експертів щодо нових трендів у галузі.

Форум зосереджує увагу на розробці та впровадженні інноваційних концепцій, перетворюючи їх на успішні підприємства від проектування до виходу на ринок.



Планується висвітлення різних питань, включно із зеленими технологіями, рентабельністю інвестицій у франшизи, роллю інформаційних технологій, екологічними аспектами, цифровізацією послуг у готельному бізнесі.

У рамках події також пройде Національна премія гостинності Узбекистану, призначена для виявлення найкращих підприємств у готельній індустрії та підвищення туристичної привабливості країни.

Джерело

По материалам: https://uzbekistan.us7.list-manage.com





Просмотров: 200
Другие новости