Компании

все компании

Компанія "Гроссдорф" запустила виробництво добрив для роздрібних продажів

20 лютого 2024 року, 11:13
Агрохімічна компанія ТОВ "Гроссдорф", що спеціалізується на виробництві гранульованих і рідких мінеральних добрив, ухвалила рішення розширити свій асортиментний ряд за рахунок розвитку лінійки продуктів для роздрібної торгівлі, повідомило галузеве аналітичне видання "Інфоіндустрія".

"Вихід у роздрібний ринок відкриває нові можливості зростання і розширення аудиторії споживачів. Компанія вірить у якість своїх продуктів і готова відповідати потребам роздрібних клієнтів із тією самою відданістю, яку виявляє на ринку агрохімічного сектору", - зазначив директор агрохімкомпанії Андрій Халявка.

За його інформацією, 2023 року "Гроссдорф" виробила близько 20 тис. тонн різних формул NPK-добрив. Крім того, компанія стала другим в Україні постачальником КАС за підсумками 2023 року і виробила понад 106 тис. тонн цього добрива. Крім того, "Гроссдорф" виробляє гранульований калій хлористий, NPK-добрива та гранульований (компактований) сульфат амонію.

"Загалом за рік виробник поставив на ринок понад 150 тис. тонн добрив, ставши другим виробником добрив в Україні", - резюмували в "Інфоіндустрії".

ТОВ "Гроссдорф" створено 2001 року. Компанія є виробником мінеральних добрив, одним із лідерів із виробництва КАС в Україні, імпортером, постачальником і кінцевим споживачем мінеральних добрив. Має власний завод в Одеській області з виробництва рідких добрив (РКД, КАС, КСА), сховище для рідких добрив об'ємом понад 10 тис. тонн, потужностями для виробництва сипких гранульованих добрив, розгалуженою мережею агрохімічних складів практично в усіх регіонах України.




Просмотров: 119
Другие новости