Компании

все компании

"Континентал" перерахував до бюджетів усіх рівнів 1,4 млрд грн податків у 2023 р

13 лютого 2024 року, 14:33
Агрохолдинг "Контінентал Фармерз Груп" 2023 року сплатив до бюджетів усіх рівнів 1,4 млрд грн, а також спрямував на соціальні проєкти 37,7 млн грн, повідомила пресслужба агрохолдингу у вівторок.

"Як чесний і відповідальний бізнес, ми постійно щорічно звітуємо про сплачені податки та фінансову підтримку громад, з якими співпрацюємо. Хочу наголосити, що і для пайовиків, і для держави "Контінентал Фармерз Груп" є і залишатиметься надійним довгостроковим партнером, особливо в нинішній нелегкий період", - процитувала прес-служба генерального директора агрохолдингу Георга фон Нолкена.

Згідно з повідомленням, невіддільною частиною політики соціальної відповідальності Контінентал залишається підтримка українських захисників. За період з лютого 2022 року агрохолдинг спрямував 55,1 млн грн на допомогу військовим.

Агрохолдинг "Мрія" і компанія CFG, об'єднані під назвою "Контінентал Фармерз Груп", працюють як єдиний бізнес із листопада 2018 року, коли "Мрія" уклала угоду з міжнародним інвестором Salic UK про продаж активів.

Salic заснована 2012 року. Її єдиним акціонером є Державний інвестиційний фонд Саудівської Аравії, який інвестує у виробництво сільськогосподарської та тваринницької продукції.




Просмотров: 150
Другие новости