Компании

все компании

ДМЗ має намір побудувати новий електросталеплавильний комплекс

12 лютого 2024 року, 15:40
ПрАТ "Дніпровський металургійний завод" (ДМЗ, раніше - "Дніпрококс"), що входить до DCH Steel групи DCH бізнесмена Олександра Ярославського, має намір побудувати новий електросталеплавильний комплекс.

Згідно з інформацією компанії, ДМЗ проводить відкритий конкурентний відбір на право проектування техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) нового будівництва електросталеплавильного комплексу, розташованого за адресою: м. Дніпро, вул. Набережна Заводська, 17.

Термін подання заявок на участь у конкурентному відборі - до 23 лютого 2024 року.

Правила проведення відбору, перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, можуть бути отримані у провідного інженера із закупівлі послуг Бюро закупівлі робіт і послуг ОСП і ОЗП Дирекції з постачання.

Директор з корпоративних комунікацій групи DCH Steel Максим Мінюшкін підтвердив агентству "Інтерфакс-Україна" плани нового будівництва.

"Зараз готуємо інформацію для ЗМІ з цього приводу", - пояснив співрозмовник агентства.

Як повідомлялося, ДМЗ Ярославського має намір у 2024 році наростити присутність на внутрішньому ринку України.

Завод у 2023 році збільшив випуск металопрокату на 86,2% порівняно з 2022 роком - до 105,6 тис. тонн, коксу - на 38,5%, до 292,7 тис. тонн.

ДМЗ спеціалізується на випуску сталі, чавуну, прокату і виробів з них. Група DCH 1 березня 2018 року підписала договір про купівлю у Evraz Дніпровського метзаводу.




Просмотров: 175
Другие новости