Компании

все компании

Corteva Agriscience та Ощадбанк розробили програму пільгового кредитування купівлі насіння

7 лютого 2024 року, 17:08
Міжнародна науково-дослідна сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience та державний Ощадбанк (Київ) розробили партнерську програму пільгового кредитування закупівлі аграріями насіння соняшнику, кукурудзи та озимого ріпаку бренду Pioneer®.

Згідно з повідомленням команди корпоративних комунікацій Corteva Agriscience, взяти участь у програмі можуть фермери, які бажають придбати насіння Pioneer® на суму від 200 тис. грн. Відсоткова ставка за позиками починається від 0,01% річних у гривні та залежить від графіка погашення, строку кредитування та наявності застави. Максимальний термін кредитування - 12 місяців. Щоб подати заявку на участь, фермерам необхідно звернутися до торгового агента Corteva у своєму регіоні.

Під час видачі кредиту відсутня комісія за надання позики. Позичальники за цією програмою надаватимуть Ощадбанку спрощений перелік документів і можуть розраховувати на пріоритетний розгляд заявки, а також скорочений час на ухвалення рішення щодо кредитування.

"Corteva працює з українськими фермерами пліч-о-пліч, активно підтримуючи їх під час війни. Компанія вважає Україну одним із ключових гравців на продовольчому ринку в регіоні та робить усе можливе, щоб допомогти виробникам забезпечувати продовольчу безпеку країни та світу", - підкреслила фінансовий керівник Corteva Agriscience в Україні, країнах Центральної Азії та Кавказу Олена Дуніна.

"Ощадбанк продовжує збільшувати кількість партнерських програм для підприємців, покликаних надати доступ до фінансування на пільгових умовах для відновлення та розвитку бізнесу. Цього вдається досягати завдяки співпраці з такими провідними компаніями, як Corteva. Стратегічна мета цього та інших партнерств - підтримка економіки держави під час повномасштабної війни", - зазначила членкиня правління Ощадбанку, відповідальна за послуги мікро-, малому та середньому бізнесу Наталя Буткова-Вітвицька.

Corteva Agriscience - глобальна сільськогосподарська компанія. Пропонує комплексні рішення для максимізації врожайності та прибутковості. Має понад 150 науково-дослідних об'єктів та понад 65 діючих речовин у портфоліо.

До її представництва в Україні входять центральний офіс у Києві, науково-дослідний центр у с.Любарці (Київська обл.) та насіннєвий виробничий комплекс у с.Стасі (Полтавська обл.).

У квітні 2022 року компанія прийняла рішення покинути російський ринок через розв'язану РФ повномасштабну війну проти України.

За даними Нацбанку України, на 1 листопада 2023 року Ощадбанк за розміром активів посідав 2-ге місце (346,85 млрд грн) серед 63 банків, що діяли в країні, і 1-е - за кількістю відділень (1182).




Просмотров: 190
Другие новости