Компании

все компании

Колишній держсекретар США, член Наглядової ради Київстару Майк Помпео зустрівся в Україні з колективом телеком оператора

5 лютого 2024 року, 12:13

На запрошення генерального директора VEON Group, голови Наглядової ради Київстару Каана Терзіоглу та президента Київстару Олександра Комарова до Києва прибув колишній держсекретар США Майк Помпео для зустрічі з колективом національного телеком оператора.

У кінці 2023 року Майк Помпео приєднався до Наглядової ради Київстару, українського дочірнього підприємства VEON, як партнер Impact Investments, американської стратегічної та фінансової консалтингової та інвестиційної фірми, яка прагне розвивати довгострокові партнерські відносини з провідними світовими компаніями в різних галузях і регіонах.

1 лютого 2024 року колишній держсекретар США Помпео особисто зустрівся з колективом Київстару, щоб висловити свою підтримку роботі компанії та її команди у цей складний для України час. Секретар Помпео наголосив, що вірить у перемогу України та її підтримку з боку США незалежно від імені наступного президента Сполучених Штатів. Він також підкреслив, що вражений стійкістю команди Київстар, яка подолала наслідки безпрецедентної хакерської атаки та відновила критично важливі для України послуги у максимально короткий термін.


«Здатність Київстару підтримувати комунікаційні системи зміцнює Україну, дозволяє Україні боротися у цьому конфлікті, який має таке велике значення для моєї країни і  неймовірно важливий для мене як людини, яка також піклується про безпеку Америки — сказав Майк Помпео, відповідаючи на запитання про мету свого приєднання до Наглядової радикомпанії.  —  Україна повинна перемогти, а Київстар — невід’ємна складова забезпечення цієї перемоги».


Генеральний директор VEON Group та голова Наглядової ради Київстару Каан Терзіоглу додав, що головна мета VEON та Київстару — неуклінно підтримувати Україну та її народ на шляху до процвітання та перемоги. «Ми демонструємо цю підтримку щодня. Саме в цьому полягає робота Київстару. Я дуже пишаюсь досягненнями компанії за минулий рік. Київстар — надзвичайно важливий для VEON, це найцінніший скарб у нашому портфоліо, і ми будемо боротися за ваш успіх так само, як ви боретеся за перемогу своєї країни. Я дуже радий бачити підтримку міжнародних інвесторів VEON. Доказом цього є наші інвестиційні плани в Україну в сумі $ 600 млн.».

Президент Київстару Олександр Комаров подякував високим гостям та співробітникам, акцентувавши на критично важливому значенні компанії для стійкості України, її економіки та оборони: «Місія Київстару адаптована до реалій війни. Наше першочергове завдання — надавати критичні послуги всім українцям, у тому числі військовим. Ми рухаємося, ми розвиваємося, не зважаючи на перепони. І доказом того, що ми на правильному шляху, є приєднання пана Майка Помпео, колишнього держсекретаря США, до Наглядової Ради Київстар. Я дякую всьому колективу Київстару за стійкість та спроможність гідно зустріти будь-які виклики».

Довідка про Київстар

Київстар — найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на вересень 2023 року обслуговував 24 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги з використанням широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та ін. Київстар допомагає абонентам, суспільству та країні долати складнощі воєнного часу. Від початку повномасштабної війни компанія виділила 1,8  млрд грн на підтримку ЗСУ, суспільства, абонентів. Єдиний акціонер Київстару – міжнародна Група VEON. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 25 років працює в Україні та визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, кращим роботодавцем і соціально відповідальною компанією. Додаткова інформація: pr@kyivstar.netwww.kyivstar.ua

Про VEON

VEON — оператор цифрових комунікацій, який надає конвергентне підключення та цифрові послуги майже 160 мільйонам клієнтів. Працюючи в шести країнах, де проживає понад 7% населення світу, VEON змінює життя за допомогою технологічних послуг, які розширюють можливості людей і стимулюють економічне зростання. Штаб-квартира VEON розташована в Амстердамі, її акції розміщені на фондових біржах NASDAQ і Euronext. Для отримання додаткової інформації відвідайте: www.veon.com.

 





Просмотров: 148
Другие новости