Компании

все компании

"Метінвест" виготовляє мішені для тренувань військових

3 лютого 2024 року, 10:29
Гірничо-металургійна група "Метінвест" у рамках мілітарної ініціативи "Сталевий фронт" Ріната Ахметова на своїх криворізьких підприємствах розпочала виготовлення мішеней для тренувань військових.

Згідно з пресрелізом компанії, для ефективної боротьби з ворогом на фронті, українські захисники повинні підтримувати високий рівень професійних знань і навичок. Зокрема, щодо володіння стрілецькою зброєю. Аби військовослужбовці мали змогу системно практикуватися та вдосконалювати свої вміння, підприємства "Метінвесту" в Кривому Розі розпочали виробництво мішеней.

При цьому уточнюється, що за запитом військових підприємства "Метінвесту" в Кривому Розі виготовили і передали приблизно 30 моделей мішеней. Попередньо всі вони пройшли вдале тестування на полігонах.

Тепер фахівці освоїли виробництво мішеней трьох типів - "Гонг", "Поппер" і "Дерево". Вони складаються з міцних каркасів, на які навішується безпосередньо ціль влучання. Деталі мішеневого обладнання за потреби можна замінювати, встановлюючи на каркаси нові комплектуючі.

У рамках мілітарної ініціативи "Сталевий фронт" "Метінвест" реалізує цілу низку ініціатив, спрямованих на поліпшення військової підготовки української армії. Компанія стала партнером будівництва Центру протимінної діяльності в Чернігівській області, який забезпечить підготовку понад 3000 саперів. Також, у співпраці з благодійним фондом PULSE "Метінвест" розвиває тактичну медицину в Україні. На організацію навчання військовослужбовців у зоні бойових дій виділено понад 13 млн грн.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою групою з видобувних і металургійних підприємств. Підприємства групи розташовані, в основному, в Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областях. Основними акціонерами холдингу є група "СКМ" (71,24%) і "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують ним. ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 194
Другие новости