Компании

все компании

ТАСкомбанк уклав угоду в розмірі 15,6 млн грн з "Ніка Пласт"

31 січня 2024 року, 17:12
ТАСкомбанк уклав першу угоду про факторингове фінансування в розмірі 15,6 млн грн у рамках державної програми "Доступний факторинг" з виробником поліетиленових плівок "Ніка Пласт", повідомила прес-служба фінустанови в середу.

"Це дасть змогу нашому партнеру отримати додаткові обігові кошти для збільшення виробництва та реалізації продукції", - йдеться в релізі.

Термін, на який укладено цю угоду, і відсоткову ставку не уточнюють.

За даними прес-служби, компанія "Ніка Пласт" є виробником поліетиленових плівок, пакетів, мішків та інших виробів з поліетилену високого і низького тиску, які мають широку сферу застосування.

Як свідчать дані YouControl, компанія зареєстрована 1997 року, а її кінцевим і єдиним бенефіціаром є Олександр Ніколаєнко. Зазначається, що основними споживачами продукції виступають: будівельний сектор, агропромислові, промислові та харчові виробництва, торговельні мережі, а також малий бізнес.

Програма "Доступний факторинг" спрямована насамперед на українських виробників товарів - мікро-, малі та середні підприємства - і створена з метою надання їм можливості оперативного поповнення оборотного капіталу.

Максимальний ліміт фінансування в її рамках становить 150 млн грн, відсоткова ставка компенсується вище рівня 13% річних, а максимальний термін використання - 360 днів.

Крім ТАСкомбанку в програмі беруть участь такі уповноважені фактори як: Креді Агріколь Банк, МТБ Банк, Комінбанк, Глобус банк і ОТП банк.




Просмотров: 226
Другие новости