Компании

все компании

Акціонери "Київводоканалу" переобрали склад наглядової ради

23 січня 2024 року, 18:32
Акціонери ПрАТ "АК Київводоканал" припинили повноваження голови наглядової ради Віталія Найдюка і переобрали нових членів.

Згідно з повідомленням підприємства в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) у вівторок, відповідні рішення акціонери ухвалили на позачергових зборах 19 січня.

На зборах ухвалено рішення про припинення повноважень членів наглядової ради в повному складі, а також її голови, у зв'язку зі зміною статуту товариства.

Крім того, рішенням акціонерів членами наглядової ради на три роки обрано директора департаменту комунальної власності Києва Андрія Гузя, гендиректора ПрАТ "Компанія Київенергохолдинг", екс-голову наглядової ради Найдюка (володіє 10 акціями водоканалу), заступника гендиректора ПрАТ "Компанія Київенергохолдинг" Дмитра Карабана (володіє 5 акціями), проєктного менеджера Omnic Consulting Group Олександра Мягкова, екс-консультантку секретаріату парламентського комітету Олену Чорну.

Водночас відсутні дані про обрання нового голови наглядової ради "Київводоканалу".

Акціонери також припинили повноваження членів ревізійної комісії в повному складі.

ПрАТ "АК "Київводоканал" надає послуги водопостачання та водовідведення. Підприємство обслуговує близько 7 тис. км водопровідних мереж у столиці, 42 водопровідні та 34 каналізаційні насосні станції.

Основними акціонерами компанії, згідно з даними НКЦПФР, на третій квартал 2023 року є ПрАТ "Компанія "Київенергохолдинг" (67%, Київ) і департамент комунальної власності Київської міськдержадміністрації (25,46%).




Просмотров: 215
Другие новости