Компании

все компании

Spirit Airlines розглядає можливості рефінансування боргу на $1,1 млрд

21 січня 2024 року, 17:44
Spirit Airlines розглядає можливості рефінансування боргу на $1,1 млрд, йдеться в його повідомленні на сайті Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) США.

Йдеться про заборгованість за старшими забезпеченими облігаціями з купоном 8% річних і погашенням у 2025 році.

На 31 грудня 2023 року Spirit мала ліквідність у розмірі $1,3 млрд, включно з $300 млн за револьверною кредитною лінією.

У минулому кварталі вона вжила заходів для зміцнення ліквідності, що повинно дати їй час на стратегічні перетворення, необхідні для успішної конкуренції та повернення на прибутковий рівень, наголошується в повідомленні.

Чистий збиток Spirit у третьому кварталі минулого року становив $157,6 млн, у другому - $2,3 млн, у першому - $103,9 млн.

Раніше цього тижня американський суд заблокував угоду з її купівлі компанією JetBlue Airways за $3,8 млрд, пославшись на ослаблення конкуренції в її результаті. JetBlue і Spirit не погодилися з рішенням суду й оцінюють варіанти подальших дій.

Spirit шукатиме нового покупця - можливо, зі сфери прямих інвестицій, припустила аналітикиня Cowen Хелейн Беккер (Helane Becker). Однак найімовірнішим сценарієм вона вважає подання компанією заяви про банкрутство з подальшою ліквідацією.




Просмотров: 243
Другие новости