Компании

все компании

"Нафтогаз" сплатив понад 90 млрд грн податків

16 січня 2024 року, 11:17
Підприємства групи "Нафтогаз" сплатили 90,2 млрд грн податків 2023 року.

"За минулий рік наша група компаній перерахувала: 83,4 млрд грн - до державного бюджету, 6,8 млрд грн - до місцевих бюджетів", - повідомив "Нафтогаз" у Телеграм-каналі в понеділок.

При цьому уточнюється, що, зокрема, у грудні 2023 року підприємства групи перерахували до державного бюджету 6 млрд грн, до місцевих бюджетів - 0,5 млрд грн.

"Енергетична безпека нашої країни - одне з ключових завдань групи "Нафтогаз". Однак не менш важливим є і сприяння економічному розвитку України. Ми продовжуємо залишатися одним із найбільших платників податків для держави", - зазначив процитований на сайті компанії глава "Нафтогазу" Олексій Чернишов.

Наразі ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" продовжує постачати газ 12,3 млн споживачів. Укладено 1 242 договори з 449 підприємствами теплокомуненерго (ТКЕ) і 793 ОСББ.

Крім того зазначено, що 7 ТЕЦ в управлінні групи продовжують забезпечувати теплом тисячі українців у Кам'янському, Кривому Розі, Новояворівську, Новому Роздолі, Миколаєві, Одесі та Херсоні.

"Запасів газу в українських сховищах достатньо для успішного завершення опалювального сезону", - зазначили в "Нафтогазі".




Просмотров: 205
Другие новости