Компании

все компании

"ArcelorMittal Кривий Ріг" затвердив виконувачем обов'язків фіндиректора Павла Задорожного

9 січня 2024 року, 08:21
Криворізький гірничо-металургійний комбінат ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" (АМКР, Дніпропетровська обл.) затвердив виконувачем обов'язків фінансового директора - головного бухгалтера Павла Задорожного з 8 січня 2024 року.

Згідно з повідомленням у системі розкриття інформації НКЦПФР, наказ про призначення Задорожного в.о. фіндиректора на невизначений термін підписав генеральний директор підприємства 5 січня.

Як повідомлялося, АМКР припинив повноваження фіндиректора підприємства Сергія Плічка відповідно до наказу гендиректора від 25 грудня 2023 року. Плічко обіймав посаду фіндиректора сім років.

В.о. фіндиректора - головного бухгалтера з 25 грудня 2023 року було призначено Задорожного. Наказ про його призначення видав в.о. директора департаменту з персоналу АМКР від цієї ж дати. При цьому термін призначення був до 5 січня 2024 року.

До цього Задорожний працював заступником фінансового директора управління бухгалтерського обліку та фінансової звітності адміністрації з фінансів АМКР, начальником управління бухгалтерського обліку та фінансової звітності адміністрації з фінансів АМКР.

"ArcelorMittal Кривий Ріг" - найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки.

ArcelorMittal володіє в Україні найбільшим гірничо-металургійним комбінатом "ArcelorMittal Кривий Ріг" і низкою малих компаній, зокрема, ПАТ "ArcelorMittal Берислав".





Просмотров: 179
Другие новости