Компании

все компании

Cygnet виробив понад 32 тис. тонн цукру

3 січня 2024 року, 12:08
Цукровий завод групи компаній Cygnet ("Сигнет") у селі Андрушки Житомирської області 2023 року пропрацював до 22 грудня - рекордного періоду для 160-річного заводу - і виробив понад 32 тис. тонн цукру, повідомило підприємство у відеоматеріалі на Youtube.

Згідно з повідомленням, у 2023 році група компаній Cygnet засіяла цукровими буряками понад 4 тис. га. Протягом сезону цукроваріння на заводі Cygnet було перероблено понад 22 тис. тонн цукрових буряків. Крім того, підприємство змінило упаковку для своєї продукції - тепер цукор пакують не тільки в мішки 50 кг, а й у "біг-беги" по 1 тонні.

Cygnet обробляє близько 29 тис. га в Житомирській і Вінницькій областях, де вирощує кукурудзу, сою, озиму пшеницю, цукрові буряки. В активах компанії - елеватор потужністю одноразового зберігання 60 тис. тонн і цукровий завод потужністю переробки до 2,8 тис. тонн буряків на добу (обидва - у Житомирській обл.).

Компанія також має молочний бізнес-напрямок (молочне поголів'я становить 605 корів), продукцію якого реалізує місцевим переробникам.

теги: Cygnet, цукор



Просмотров: 165
Другие новости