Компании

все компании

Укргазбанк продав на аукціоні за 65 млн грн будівлю інституту в Києві

2 січня 2024 року, 13:14
АБ «УКРГАЗБАНК» через електронний аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) продав будівлю інституту в м. Київ на Куренівському провулку. Ціна продажу склала 64 944 207 грн.
Будівля інституту розташована в Оболонському районі Києва, поруч з нею можна знайти парк, поштові відділення, зупинки громадського транспорту, станцію метро «Почайна», магазини, кафе та безліч іншого.
Це вже 24 лот реалізований банком на аукціоні OpenMarket з початку воєнного стану, а загальна сума реалізації за цей період склала понад 142 мільйони гривень.
«Незважаючи на складну економічну ситуацію, викликану повномасштабним вторгненням рф на територію України, ринок нерухомості проявляє активність в сегменті банківських активів. Завдяки гнучкому підходу АБ «УКРГАЗБАНК» до продажу нерухомого майна, а також, враховуючи впроваджену в 2021 році систему «голландських аукціонів», попит на активи АБ «УКРГАЗБАНК» знаходиться на стабільно високому рівні. АБ «УКРГАЗБАНК» висловлює свою подяку ДП «СЕТАМ» за допомогу в організації продажів, активну підтримку та ефективну взаємодію, оскільки успіх в реалізації майна Банку напряму залежить від якості роботи організатора торгів», — зазначила начальниця управління департаменту врегулювання боргових зобов’язань «Укргазбанку» Дар’я Мусич.
«Хочу подякувати Укргазбанку за довіру до нашого електронного аукціону. Банк наш постійний і давній партнер. З початку співпраці ми вже продали майна банку на понад 2,1 млрд грн. Банк входить у трійку найрезультативніших наших продавців», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.
Перебіг торгів за посиланням: setam.net.ua/auction/539330
Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 21,6 млрд грн.




Просмотров: 169
Другие новости