Компании

все компании

"Сільпо" відкрило перший супермаркет у Вишневому

25 грудня 2023 року, 18:01
Мережа супермаркетів "Сільпо" відкрила в неділю під Різдво перший свій супермаркет у Вишневому (Київська область) на вулиці Європейській, 30, повідомила прес-служба компанії.

Уточнюється, що супермаркет оформлений у стилі біржі і працює з 08:00 до 23:00. Його торгова площа становить 1483 кв. м, є каси самообслуговування.

Колони в магазині оформлені у вигляді хмарочосів із трейдерськими плакатами, а шлях до товарів вказують навігаційні стрілки з назвами вулиць. Над островом кулінарії розташоване "серце біржі" - цифрове табло, на якому транслюються зашифровані котирування власних торговельних марок, у зоні алкогольного відділу можна розгледіти старі світлини брокерів і торгів. Також у магазині розміщені символи біржових торгів - ведмідь і бик.

ТОВ "Сільпо-Фуд" створено на початку серпня 2016 року. За даними Opendatabot, засновником ТОВ є ПАТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Рітейл Капітал" (100%, Київ), кінцевим бенефіціаром виступає Володимир Костельман.

На кінець 2023 року мережа "Сільпо" налічує в Україні 312 супермаркетів у 60 містах України та чотири делікатес-маркети Le Silpo - у Києві, Дніпрі, Харкові та Одесі. До 2025 року компанія планує розширити мережу супермаркетів до 365 (без урахування потенційно деокупованих або розконсервованих об'єктів).

Сукупний дохід мережі за підсумками 2022 року склав 70 млрд грн, що на 3,8% нижче за показник довоєнного 2021-го.

Входить до торговельно-промислової групи Fozzy Group з більш ніж 690 торговими точками на всій території країни. Компанія розвиває торговельні мережі різних форматів: супермаркети "Сільпо", оптові гіпермаркети Fozzy Cash & Carry, магазини біля дому "Фора", дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети "Біла ромашка", магазини персональної електроніки Ringoo.




Просмотров: 192
Другие новости