Компании

все компании

Zurich Insurance Group призначила Клаудію Кордіолі фінансовим директором

14 грудня 2023 року, 17:56
Zurich Insurance Group (Цюріх) сьогодні оголосила, що Клаудія Кордіолі приєднається до Групи 1 березня 2024 року як головний фінансовий директор (CFO) групи і член виконавчого комітету за умови отримання схвалення регулюючих органів, повідомляється на сайті Zurich.

Також наголошується, що вона змінить Джорджа Квінна, який обіймав посаду фінансового директора групи і вирішив піти у відставку через 10 років. Пан Квінн стежитиме за підбиттям річних результатів Цюриха за 2023 рік і забезпечить плавний перехід.

Клаудія Кордіолі приходить у Zurich зі Swiss Re, де за останні 20 років вона обіймала різні посади у сфері фінансів і бізнесу. Зокрема, обіймала посаду фінансового директора групи, курируючи основні фінансові функції, а також перехід групи на МСФЗ (IFRS) 17. У період з 2020 по 2022 рік вона обіймала посаду фінансового директора бізнес-підрозділу "Перестрахування". До цього Клаудія була главою Western & Південна Європа, провідний перестрахувальний бізнес Swiss Re у 15 країнах. До приходу в Swiss Re вона працювала в декількох консалтингових фірмах, включаючи KPMG. Пані Кордіолі є членом Стипендії фінансових лідерів Аспенського інституту та членом Глобальної мережі лідерів Аспена.

Zurich Insurance Group - найбільша страхова компанія Швейцарії. Другими основними ринками для неї є США, Німеччина, Іспанія, Австралія, Велика Британія, Бразилія та Італія.




Просмотров: 178
Другие новости