Компании

все компании

General Motors розмістив облігації на $3 млрд

5 грудня 2023 року, 13:20
Автовиробник General Motors у понеділок розмістив облігації двома траншами на загальну суму $3 млрд, пишуть американські ЗМІ з посиланням на джерела.

Організаторами розміщення виступали JPMorgan Chase, Lloyds Banking Group, Mizuho Financial Group, Royal Bank of Canada, Sumitomo Mitsui Banking Corp. і Societe Generale.

Минулого тижня GM опублікувала нові прогнози на 2023 рік, а також оголосила про запуск програми прискореного зворотного викупу акцій обсягом $10 млрд і намір збільшити дивіденди на 33%.

Котирування акцій GM зросли в понеділок на 2,2%. Ринкова вартість компанії з початку поточного року зменшилася на 1,7% (до $44,3 млрд), тоді як фондовий індекс S&P 500 додав 19%.

Тим часом аналітики очікують, що на поточному тижні в США компанії проведуть розміщення бондів на суму $10-15 млрд у рамках активізації активності напередодні свят, пише MarketWatch.

За даними агентства Bloomberg, до числа емітентів, які розміщуватимуться найближчим часом, входять Wells Fargo & Co., Toronto-Dominion Bank і ще, як мінімум, сім компаній. Загалом за грудень обсяг випуску корпоративних облігацій може становити $30-35 млрд.

По материалам: MarketWatch та Bloomberg





Просмотров: 162
Другие новости