Компании

все компании

"Нова пошта" відкрила 3-е відділення в Чехії

4 грудня 2023 року, 11:43
"Нова пошта", лідер експрес-доставки в Україні, відкрила поштове відділення Nova Post у Брно, що стало третім відділенням мережі в Чехії, повідомила прес-служба компанії в п'ятницю.

"Це тільки початок нашого розвитку. Наступного року ми плануємо відкрити відділення ще в 4 чеських містах", - повідомив СЕО Nova Post у Чехії та Словаччині Володимир Стеренчук.

За його словами, відділення Nova Post у 2024 році з'являться в Пльзені, Остраві, Ліберці та Чеському Будейовіце.

У новому відділенні в Брно клієнти можуть відправляти й отримувати з України документи та посилки вагою до 30 кг. Термін доставки в Україну - від 5 днів.

Як повідомлялося, Nova Post вийшла на ринок Чехії в червні і відкрила одразу два відділення в Празі - вантажне до 1 тис. кг і поштове до 30 кг, а також запустила послугу кур'єрської доставки до 1 тис. кг. За 6 місяців компанія доставила 30 тис. відправлень.

Співвласник "Нової пошти" Володимир Поперешнюк у середині листопада анонсував, що Nova Post планує до кінця цього року вийти також на ринки Італії, Франції та Австрії.

У мережу "Нова пошта" в Україні на початок листопада входило майже 11 тис. відділень і 14,6 тис. поштоматів.

До ГК входять українські та зарубіжні компанії, зокрема, "Нова пошта", "НП Логістик", платіжна система NovaPay і "Нова пошта Глобал".




Просмотров: 126
Другие новости