Компании

все компании

1 грудня 2023 року UkraineInvest організовує Щорічну Зустріч Інвесторів, створену для покращення діалогу між бізнесом та урядом

27 листопада 2023 року, 17:22

  Мета: організація аналітичних обговорень щодо впровадження промислових інвестиційних проєктів, презентація звіту про перспективи та механізми створення нових інвестиційних фондів та нагородження інвесторів, котрі розпочали та реалізують проєкти після 24 лютого 2022 року.

   Захід відбудеться 1 грудня 2023 року на майданчику ТПП України та об'єднає високопоставлених представників влади і бізнесу.

  Відновлення та економічна трансформація України залежить від належного фінансування проєктів з відбудови та залучення приватних інвестицій. Незважаючи на суттєві виклики сьогодення українські та міжнародні компанії продовжують інвестувати, створювати нові робочі місця, підтримують економіку країни та показують світу приклад реалізації проєктів, не чекаючи на закінчення військових дій.

  Учасники обговорять потреби бізнесу й держави в частині промислового, енергоефективного обладнання та матеріалів, економічну трансформацію та фактори інвестиційної привабливості України.


    В рамках заходу відбудеться нагородження компаній, що інвестують в Україну після 24.02.22, публічних діячів та медіа, які сприяють розвитку інвестиційного середовища України.    

Час: 14:00-18:00

Cеред спікерів:

      Сергій Цівкач – виконавчий директор урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest

      Володимир Кузьо – заступник міністра економіки України

      Дмитро Кисилевський – народний депутат України, заступник голови комітету з економічного розвитку ВРУ

      Ганна Замазєєва – голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України

Організатори: Урядовий офіс із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest та Торгово-промислова палата України

Програма заходу

https://shorturl.at/gixO4 

Акредитація ЗМІ обов'язкова:

E-mail: nazarii.volianskyi@ukraineinvest.gov.ua; тел. +38063-023-11-93                

 





Просмотров: 224
Другие новости