Компании

все компании

Мережа супермаркетів "Сільпо" відкрила супермаркет у Яворові

24 листопада 2023 року, 11:47
Мережа супермаркетів "Сільпо" відкрила супермаркет у Яворові (Львівська обл.) у ТЦ "Mac Way", повідомляє прес-служба компанії в четвер.

Дизайн супермаркету торговельною площею 1020 кв. м натхненний гутніцтвом - ремеслом із виготовлення виробів зі скла, що вирізняється кольором і прозорістю. У торговому залі є ремісничі інструменти і навіть гутна піч. Також у магазині є колона з пляшок, яка обігрує тему екологічного ресайклінгу в оригінальний спосіб.

ТОВ "Сільпо-Фуд" створено на початку серпня 2016 року. За даними Opendatabot, засновником ТОВ є ПАТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Рітейл Капітал" (100%, Київ), кінцевим бенефіціаром виступає Володимир Костельман.

На листопад 2023 року мережа "Сільпо" налічує в Україні 314 супермаркетів, зокрема чотири делікатес-маркети Le Silpo. Входить до торгово-промислової групи Fozzy Group.

У 2023 році компанія планує розширити мережу супермаркетів на 10 об'єктів - до 315 магазинів, а до 2025 року збільшити їхню кількість до 365 (без урахування потенційно деокупованих або розконсервованих об'єктів).

Сукупний дохід мережі за підсумками 2022 року склав 70 млрд грн, що на 3,8% нижче за показник 2021 року.

Fozzy Group - один із найбільших українських ритейлерів із понад 690 торговими точками на всій території країни. Компанія розвиває торговельні мережі різних форматів: супермаркети "Сільпо", оптові гіпермаркети Fozzy Cash & Carry, магазини біля дому "Фора", дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети "Біла ромашка", магазини персональної електроніки Ringoo.




Просмотров: 188
Другие новости