Компании

все компании

Україна зіграла внічию з Італією на відборі Євро-2024

21 листопада 2023 року, 16:20
Збірна України провела останній матч у відборі на Євро-2024 і зіграла внічию зі збірною Італії 0:0, втративши шанс на вихід на чемпіонат напряму, повідомляє Суспільне Спорт у понеділок.

Матч проходив у німецькому Леверкузені, збірна України була номінальним господарем зустрічі. Обігравши українців у вересні, "скуадра" мала перевагу за особистими зустрічами. Підопічних Сергія Реброва влаштовувала тільки перемога над італійцями, їх же для виходу цілком влаштовувала нічия. В історії протистоянь збірна України ніколи не обігравала збірну Італії: сім поразок і дві нічиї.

За рівної кількості очок з італійцями збірна України завершила відбір на третьому рядку. Однак, збірна України гарантувала собі місце у відбірковому плей-офф, пройшовши у вирішальну фазу кваліфікації за рейтингом Ліги націй. Матчі плей-оф відбудуться в березні 2024 року. Майбутніх суперників Україна отримає після жеребкування в четвер, 23 листопада. У плей-оф Україна повинна вигравати два матчі поспіль: півфінал і фінал свого мінітурніру з чотирьох збірних.




Просмотров: 199
Другие новости