Компании

все компании

Group DF співпрацюватиме з Hyundai Engineering для реконструкції хімзаводів в Україні та за кордоном

21 листопада 2023 року, 17:58
Group DF, що консолідує активи українського бізнесмена Дмитра Фірташа, зокрема підприємства азотної хімії холдингу Ostchem, уклала меморандум із корейською будівельною компанією Hyundai Engineering Co., Ltd про співпрацю в українських проектах у сфері будівництва та реконструкції хімічних заводів із виробництва добрив.

Згідно з релізом холдингу, текстом якого володіє агентство "Інтерфакс-Україна", документ передбачає створення спільних інвестиційних проєктів у галузі виробництва добрив як на території України, так і в інших юрисдикціях. Йдеться про будівництво нових і реконструкцію наявних хімічних заводів Group DF. При цьому підкреслюється, що сторони сумлінно співпрацюватимуть і здійснюватимуть усі необхідні зусилля для досягнення спільної мети - відновлення України.

"Group DF формує стратегію з відновлення хімічної промисловості в повоєнній Україні та планує забезпечити відкладений попит з боку аграрної галузі України. За підтримки та у співпраці з Hyundai Engineering Co, ми зробимо свій внесок у відродження економіки України та посилення хімічної промисловості. Група також розглядає всіляку співпрацю з Hyundai Engineering Co у проєктах з відновлення та розширення логістичної інфраструктури", - сказав CEO Group DF International GmbH Роберт Шетлер-Джонс.

"Компанія готова розглядати варіанти участі в післявоєнному відновленні хімічної промисловості України. Ми щиро віримо в перспективи відновлення інфраструктури, відбудови та будівництва заводів із газопереробки", - зазначив старший віцепрезидент Hyundai Engineering Co., Ltd Лім Сін Дже (Lim Seung Jae).

Hyundai Engineering Co, Ltd - корейська транснаціональна компанія-підрядник з інжинірингу, закупівлі та будівництва заводів, пов'язаних з переробкою нафти і газу, зокрема заводів з виробництва добрив і хімічних речовин.

Group DF консолідує активи Дмитра Фірташа в газорозподільній, хімічній, титановій і портовій галузях, а також у сфері сільського господарства та медіа.

Ostchem - азотний холдинг Group DF, що об'єднує найбільших виробників мінеральних добрив в Україні. До нього входить "Рівнеазот", Черкаський "Азот", а також Сєвєродонецький "Азот" і "Стирол", які не працюють і перебувають на окупованих територіях.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 230
Другие новости