Компании

все компании

В Ужгороді через рік відкриють новий ТРЦ площею понад 20 тис. кв. м

16 листопада 2023 року, 10:36
В Ужгороді наприкінці 2024 року розпочне роботу чотирирівневий ТРЦ "Україна" загальною площею понад 20 тис. кв. м, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в консалтинговій компанії Retail & Development Advisor (RDA), яка виступає ексклюзивним брокером майбутнього об'єкта.

"Ми завершуємо архітектурну концепцію ТРЦ "Україна", проте вже зараз можна однозначно сказати, що його наповнення буде найбільшим у Закарпатті. Багато національних і міжнародних мереж виявляють зацікавленість у відкритті тут своїх магазинів. Підвищений інтерес до об'єкта з боку торговельних операторів цілком зрозумілий, адже це перший ТРЦ такого масштабу і класу в регіоні, аналогів якому на Закарпатті на сьогодні немає ні за архітектурою, ні за локацією", - коментує генеральний директор RDA Андрій Лотоцький.

Новий ТРЦ розташується на просп. Свободи, неподалік історичного центру міста. Девелопер об'єкта розраховує, що вдале місце розташування на головному проспекті міста, близькість до центру і густонаселені житлові райони поблизу забезпечать ТРЦ стабільно високим трафіком. За попередніми розрахунками, показник відвідуваності ТРЦ сягатиме 20 тис. покупців на день.

Компанія RDA вже розпочала процес наповнення об'єкта. Передбачається, що в ТРЦ "Україна" відкриється продуктовий супермаркет ALMA на 2 тис. кв. м, великі магазини національних і міжнародних операторів, сучасний кінотеатр преміум-класу, ресторани і зона фуд-корту.

Підкреслюється, що проєкт враховує всі актуальні норми ДБН, зокрема щодо інклюзивності ТРЦ та облаштування безпечного і комфортного укриття для відвідувачів. Також планується облаштування площі перед ТРЦ.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 375
Другие новости