Компании

все компании

Долар слабо зміцнюється в парі з фунтом і не змінюється до євро та ієни

14 листопада 2023 року, 11:03
Долар слабо зміцнюється в парі з фунтом стерлінгів і практично не змінюється до євро та ієни у вівторок в очікуванні даних про інфляцію в США.

Розрахований ICE індекс DXY, що показує динаміку долара США щодо шести валют (євро, швейцарський франк, єна, канадський долар, фунт стерлінгів і шведська крона), додає 0,09%, ширший WSJ Dollar Index - 0,07%.

Пара євро/долар за даними на 8:15 кв у вівторок торгується на рівні $1,0697 порівняно з $1,0698 на закриття попередньої сесії.

Трейдери чекають даних про динаміку споживчих цін у США в жовтні, які будуть опубліковані у вівторок. Аналітики прогнозують, що темпи інфляції сповільнилися до 3,3% у річному вираженні порівняно з 3,7% у вересні, повідомляє Trading Economics.

Показник інфляції уважно відстежує Федеральна резервна система, яка має провести ще одне засідання до кінця року. Ринок не виключає ймовірності, що на грудневому засіданні ключова процентна ставка може бути підвищена на 25 базисних пунктів.

Крім того, у вівторок буде оприлюднено оновлену оцінку зміни ВВП єврозони в третьому кварталі. Попередні дані вказували на скорочення економіки валютного блоку на 0,1% у липні-вересні відносно попереднього кварталу, і опитані Trading Economics аналітики не очікують їх перегляду.

Курс фунта до долара знижується на 0,1% і становить $1,2270 проти $1,2280 за підсумками торгів у понеділок.

Вартість долара в парі з ієною становить 151,72 ієни, не змінившись порівняно із закриттям попередньої сесії.




Просмотров: 144
Другие новости