Компании

все компании

"Укрпромінвест-Агро" експортував до ЄС понад 120 тис. тонн цукру

13 листопада 2023 року, 14:34
Група компаній "Укрпромінвест-Агро" у 2022-2023 маркетинговому році (МР) експортувала до країн Європейського Союзу понад 120 тис. тонн цукру, повідомила пресслужба групи у Facebook.

"Якість нашої продукції, відмінний сервіс супроводу угод, швидкість у прийнятті рішень, розмаїття опцій з фасування та відвантаження продукції, відповідальний підхід до роботи на кожному етапі - це саме ті фактори, які стали запорукою успіху компанії "Укрпромінвест-Агро" на експортному ринку у 2022/23 маркетинговому році. Плануємо й надалі розвивати цей напрямок, і в поточному маркетинговому році зберегти лідерство серед експортерів цукру в Україні", - цитує прес-служба директора комерційного департаменту компанії Артема Семененка.

"Укрпромінвест-Агро" займається вирощуванням сільгоспкультур, виробництвом цукру, борошна, м'ясним і молочним тваринництвом. Земельний банк групи перевищує 116,5 тис. га і розташований переважно в регіонах, які не зазнали вторгнення російських окупантів.

Загальне поголів'я ВРХ агрохолдингу становить 6,3 тис., свиней - 12 тис. Загальні елеваторні потужності зі зберігання сільгоспкультур - 120 тис. тонн. Цукровий бізнес групи представлений двома цукровими заводами у Вінницькій області. Постачає продукцію переробки зернових до Молдови, Грузії, Туркменістану, Ізраїлю, Палестини, Анголи, Лівану, Сирії, В'єтнаму.

До складу "Укрпромінвест-Агро" входять ТОВ "Група "Агропродінвест", ПрАТ "ПК Поділля", ТОВ "ПК Зоря Поділля", ТОВ "Вінницький комбінат хлібопродуктів №2", АФ "Дніпроагролан", АФ "Іванківці", ТОВ "Мас-Агро", ТОВ "Правобережне" і ТОВ "Прогрес-НТ".

Власником агрохолдингу з грудня 2019 року є син експрезидента України Олексій Порошенко.




Просмотров: 190
Другие новости