Компании

все компании

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Латвії

28 жовтня 2023 року, 12:10
Група компаній "Нова пошта" запустила перше відділення Nova Post у Латвії - в її столиці Ризі, повідомила прес-служба групи в п'ятницю.

Згідно з прес-релізом компанії в п'ятницю, у відділенні Nova Post в Ризі, яке працює сім днів на тиждень, клієнти можуть отримувати і відправляти в Україну документи, посилки і вантажі до 100 кг.

Вартість доставки в Латвію з України становить: 250 грн за документи, а також 400 грн, 600 грн і 1,2 тис. грн за посилки до 2 кг, 10 кг і 30 кг відповідно. При відправленні посилки від 30 до 100 кг оплачується 40 грн за кожен кілограм.

Зазначається, що термін доставки з України до Латвії або назад - 5 діб.

Крім того, на території Латвії діє послуга виклику кур'єра через додаток "Нової пошти".

"Викликати кур'єра можна через сайт і мобільний додаток. Доставка або забір відправлення кур'єром з адреси - сплачується додатково +100 грн для відправок до 30 кг або +250 грн за кожні 100 кг", - уточнено в повідомленні компанії.

Nova Post вже відкрила 68 відділень у Латвії, Естонії, Литві, Польщі, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині та Молдові і планує до кінця року з'явитися в Угорщині, Італії, Франції та Австрії.

У мережу "Нова пошта" в Україні на початок липня 2023 року входило понад 10 тис. відділень і понад 14 тис. поштоматів.

До ГК входять українські та зарубіжні компанії, зокрема "Нова пошта", "НП Логістик", платіжна система NovaPay і "Нова пошта Глобал".




Просмотров: 238
Другие новости